El Lloret Convention Bureau participa en una acció comercial a París acompanyat de quatre empreses lloretenques

Els quatre membres participants es van poder entrevistar amb cinquanta-vuit organitzadors d’esdeveniments de la capital francesa

El Lloret Convention Bureau es va desplaçar el 5 de setembre passat fins a París per participar en una acció promocional amb professionals francesos del sector del turisme de reunions que va tenir lloc a la seu parisenca de l’agència Partance, l’empresa de representació que gestiona la comercialització del Lloret Convention Bureau en el mercat francès.

En aquesta ocasió, quatre membres de l’entitat (el Palau de Congressos Olympic, l’Hotel Santa Marta, l’Hotel L’Azure i el Gran Hotel Monterrey) també es van sumar a l’acció comercial posant de manifest la col·laboració publicoprivada que és l’essència del Lloret Convention Bureau des dels seus inicis.

A la trobada hi van participar gairebé una seixantena de professionals del sector francès a més d’altres representants europeus d’hotels, palaus de congressos, venues i oficines de congressos que també presentaven els seus serveis.

Seguint un format d’entrevistes personalitzades, cada empresa participant va disposar d’uns minuts per presentar els seus serveis a les agències franceses. Un espai que va ser escenari per a una primera presa de contacte i iniciar un intercanvi d’impressions respecte a possibles accions futures de col·laboració.

A més a més, es va aprofitar la jornada per fer el sorteig de quatre estades en els establiments dels membres del Lloret Convention Bureau assistents, el que permetrà als guanyadors conèixer de primera mà l’oferta especialitzada de la destinació properament.

En paraules de Montse Belisario, directora del Lloret Convention Bureau: “Les accions comercials ens resulten més profitoses quan hi podem assistir acompanyats dels nostres membres ja que complementen la nostra presentació que inclou tota l’oferta especialitzada de Lloret en turisme MICE afegint-hi valor afegit i propostes concretes, el que resulta més enriquidor i útil per als professionals que tenim al davant.”

El mercat francès segueix essent un dels mercats estratègics per al Lloret Convention Bureau, juntament amb el nacional i el britànic. La proximitat de Lloret de Mar amb la frontera francesa, la tradició turística de la destinació, així com l’amplia oferta disponible especialitzada en turisme de reunions resulten molt atractius per a aquest públic concret.

Galeria

Notícies relacionades