EL LLORET CONVENTION BUREAU PARTICIPA PER PRIMERA VEGADA EN EL CONFECRed A VENÈCIA

Es tracta del workshop de referència en el segment MICE del Regne Unit amb empreses, associacions i agències especialitzades

El Lloret Convention Bureau ha inclòs enguany dins el seu pla de promoció de Lloret de Mar com a destinació MICE la participació en el ConfecRed, el workshop de referència del mercat britànic en el qual participen empreses, associacions professionals i agències especialitzades en el segment MICE del Regne Unit.

Enguany aquest esdeveniment es celebra a Venècia amb la participació confirmada de més de 200 assistents: 70 compradors i 139 venedors vinguts principalment de països europeus.

El ConfecRed 2017 va començar ahir al vespre amb una recepció per a tots els participants i segueix avui i demà amb un complet programa que inclou la realització d’entrevistes individuals i sessions de networking amb tots els assistents.

Durant els dos dies, el Lloret Convention Bureau ha tancat una agenda amb 15 reunions entre les quals destaquen les programades amb la BBC WorldWide del segment corporatiu i les agències especialitzades Ashfield Meetings & Events i CWT.

L’esdeveniment també comptarà amb la participació d’altres institucions del territori com són el Costa Brava Girona Convention Bureau o el Sitges Convention Bureau.

En paraules de Montse Belisario, directora del Lloret Convention Bureau: “Després de les bones referències rebudes per part dels nostres col·laboradors sobre aquesta acció promocional, aquest any hem decidit incorporar-la en el nostre pla d’accions per donar un impuls al mercat britànic. L’esdeveniment ens garanteix 15 entrevistes amb destacats professionals del segment MICE del Regne Unit als quals podem presentar la nostra destinació en entrevistes de vint minuts i a més podem interactuar amb la resta de participants en diferents activitats de networking. Aquest tipus de workshops solen tenir un retorn molt efectiu ja que ens permeten interactuar en poc temps amb un nombre important de professionals als quals, d’altra manera, ens costaria molt poder accedir”.

Galeria

Notícies relacionades