El Lloret Convention Bureau presenta l’oferta MICE de Lloret a professionals de Barcelona

Avui organitza un esmorzar amb agències organitzadores d’esdeveniments i un dinar amb gestors de viatges a la capital catalana

El Lloret Convention Bureau ha organitzat per avui dues accions per donar a conèixer als professionals del segment MICE de Barcelona l’oferta i el potencial que té Lloret de Mar en el turisme de negocis i esdeveniments.

A primera hora del matí ha tingut lloc un esmorzar amb una trentena d’agències organitzadores d’esdeveniments i en el qual també han participat set membres del Lloret Convention Bureau: Evenia Hotels, Guitart Hotels, Marsol Hotels, Hotel Delamar, Hotel Rigat Park, Hotel Santa Marta i Gran Hotel Monterrey. L’acció s’ha desenvolupat amb una presentació inicial de la destinació i amb un posterior esmorzar durant el qual els participants han pogut interactuar entre ells i establir contactes.

Tot seguit, i després d’una breu pausa, ha tingut lloc el dinar al qual s’han convidat deu gestors de viatges d’importants empreses ubicades a Barcelona i la seva àrea metropolitana com Seat, Endesa o Abertis. L’àpat ha anat precedit d’una nova presentació de la destinació que ha donat peu al dinar-networking durant el qual s’ha seguit conversant amb els professionals desplaçats fins al restaurant.

L’espai escollit per a desenvolupar les dues accions ha estat el restaurant Bellavista del Jardín del Norte, un nou espai barceloní inaugurat el 2016, que compta amb una ubicació molt cèntrica al carrer d’Enric Granados i que és propietat del futbolista Lionel Messi.

En paraules de Montse Belisario, directora del Lloret Convention Bureau: “El mercat català segueix essent un dels nostres mercats prioritaris aquest any i seguim dedicant-hi una part important dels nostres esforços promocionals ja que per a molts professionals Lloret és una alternativa molt real a la ciutat de Barcelona”.  Sobre el format de l’acció, afegeix: “Dur a terme aquest tipus d’accions acompanyats dels nostres membres resulta molt beneficiós tant per als nostres empresaris, que poden parlar directament amb empreses i agències, i generar acords, com per als professionals que tenen l’oportunitat de conèixer l’oferta específica de la destinació i resoldre dubtes concrets que els puguin sorgir”.

Ambdues accions han estat coordinades per Opera Sites, una consultora MICE barcelonina, col·laboradora habitual del Lloret Convention Bureau a través de la qual s’ha fet la convocatòria i la selecció d’assistents.

Galeria

Notícies relacionades