El Lloret Convention Bureau promociona Lloret de Mar entre els professionals del sector turístic de Suïssa

Participa en un roadshow que passa per les ciutats de Zuric i Ginebra organitzat pel Costa Brava Girona Convention Bureau

El Lloret Convention Bureau participa aquesta setmana en un roadshow a les ciutats suïsses de Zuric i Ginebra organitzat pel Costa Brava Girona Convention Bureau durant el qual es duran a terme dues presentacions de les destinacions i empreses participants a professionals turístics de Suïssa.

Ahir va tenir lloc a Zuric la primera presentació amb diferents representants d’agències organitzadores d’esdeveniments i periodistes i avui té lloc la segona jornada a Ginebra on es repeteix una convocatòria amb agències i mitjans especialitzats. Les presentacions s’han acompanyat d’una posterior sessió de networking per afavorir la coneixença entre els professionals participants i la creació de sinergies que afavoreixin la captació de negoci per al territori.

També participen en aquesta acció promocional representants de les empreses lloretenques Hotel Santa Marta i Palau de Congressos Olympic, així com altres professionals del territori gironí com el Girona City Convention Bureau que s’han desplaçat fins a Suïssa per participar en el roadshow.

En paraules de Montse Belisario, directora del Lloret Convention Bureau: “És la primera vegada que des del Lloret Convention Bureau duem a terme una acció promocional directa a Suïssa. Per a nosaltres, l’objectiu d’aquest roadshow era fer una primera visita de prospecció, aprofitant que actualment aquest mercat té un gran potencial, i treballar per obrir noves oportunitats comercials per a la nostra destinació.”.

Aquesta setmana el Lloret Convention Bureau també ha col·laborat en un viatge de familiarització organitzat pel Costa Brava Girona Convention Bureau amb vuit professionals de París i Lió que han tingut l’oportunitat de conèixer l’oferta especialitzada de Lloret de Mar pel que fa a allotjament i restauració. Durant la seva estada a Lloret també han gaudit de diferents activitats com un taller de daiquiri, una sessió de ioga i una visita guiada als Jardins de Santa Clotilde que els ha permès descobrir el patrimoni cultural de la vila.

Galeria

Notícies relacionades