El Lloret Convention Bureau promociona l’oferta MICE de la destinació en els mercats europeus.

• En les últimes setmanes ha dut a terme accions promocionals per al públic nacional, francès i britànic.

Lloret de Mar, 7 de maig de 2018. El Lloret Convention Bureau, ens de promoció público-privada destinada a la promoció de Lloret de Mar en el segment del turisme de negocis i esdeveniments, ha dut a terme durant les últimes setmanes diferents accions per promocionar l’oferta específica de la destinació en els mercats europeus.

Seguint amb el pla d’accions anual que defineix els mercats de Catalunya, França, Espanya i Regne Unit com a mercats estratègics per a l’activitat promocional de l’entitat, del 28 de maig al 2 de juny el Lloret Convention Bureau ha participat en tres accions promocionals enfocades als professionals d’aquests mercats.

Per una banda, els dies 28 i 29 de maig va participar en el workshop MICE Place Lyon on es va reunir amb 28 agències franceses especialitzades en l’organització d’esdeveniments.

El dia següent, 30 de maig, va participar a l’Escape Room Costa Brava organitzat pel Costa Brava Girona Convention Bureau a Barcelona, un esdeveniment que va comptar amb la presència de 70 agències de Catalunya. En aquesta ocasió, el Lloret Convention Bureau va participar-hi amb altres empreses de Lloret com l’Hotel Santa Marta, el Gran Hotel Monterrey, Evenia Hotels i l’Hotel Sant Pere del Bosc amb els quals va organitzar la dinàmica “El Lloret dels Indianos” a través de la qual, i mitjançant una presentació teatralitzada, s’explicava als assistents l’oferta específica de la destinació.

Per últim, els dies 1 i 2 de juny, Lloret de Mar va rebre la visita de sis agències organitzadores d’esdeveniments de Londres en un viatge de familiarització organitzat pel Lloret Convention Bureau, el Catalunya Convention Bureau i el Costa Brava Girona Convention Bureau que va permetre als participants descobrir diferents espais de Lloret especialitzats en el turisme de reunions com hotels, restaurants i espais singulars i conèixer i provar activitats d’incentiu que es poden organitzar a la ciutat.

En paraules de Montse Belisario, Directora del Lloret Convention Bureau: “En les últimes setmanes han coincidit diferents accions promocionals que ens han donat l’oportunitat d’explicar i mostrar la nostra oferta especialitzada en MICE a més d’un centenar de professionals europeus. La resposta en tots els casos ha estat molt positiva i ens hem trobat amb diverses agències que encara no ens coneixien i que han quedat molt sorpresos amb la nostra proposta MICE. De moment ja hem rebut cinc peticions de França que treballarem en els propers dies.”

Galeria

Notícies relacionades