El Lloret Convention Bureau es promociona a Madrid i París

Participa aquesta setmana al Meeting & Incentive Summit i a la trobada Pure Meetings & Events, dos esdeveniments de referència en els mercats espanyol i francès

La setmana passada Lloret va rebre la visita d’un grup de professionals organitzadors d’esdeveniments de Barcelona

El Lloret Convention Bureau es troba aquesta setmana participant en dues accions promocionals a Madrid i París amb l’objectiu de promocionar l’oferta especialitzada de Lloret de Mar en el turisme de reunions en els mercats espanyol i francès.

Ahir a Madrid, va participar al Meeting & Incentive Summit (MIS), una conferència-workshop d’un dia creada perquè organitzadors de reunions i incentius espanyols i internacionals puguin conèixer de primera mà els millors proveïdors del sector MICE de l’Estat. El Lloret Convention Bureau va participar-hi acompanyat dels socis del projecte OGL (Olot-Girona-Lloret), una iniciativa pionera de cooperació entre els convention bureaux de les tres localitats gironines per donar a conèixer l’oferta especialitzada i complementària de les tres ciutats. Durant l’esdeveniment es va dur a terme una presentació d’aquest projecte fundat el 2015 i es va disposar d’un espai propi per concertar entrevistes i presentacions personalitzades. A l’esdeveniment també hi van participar tres membres del Lloret Convention Bureau: Evenia Hotels, L’Azure Hotel i Gran Hotel Monterrey.

En el cas de la capital francesa, avui té lloc el Pure Meetings & Events, una trobada entre els principals organitzadors d’esdeveniments francesos i proveïdors internacionals. És la tercera vegada que el Lloret Convention Bureau participa en aquest esdeveniment anual i en aquesta ocasió ho fa acompanyat del Catalunya Convention Bureau i d’altres membres d’aquesta entitat. Les valoracions anteriors de l’esdeveniment van ser molt positives i per a aquesta edició s’ha previst una agenda de reunions amb una trentena de professionals francesos.

En paraules de Montse Belisario, directora del Lloret Convention Bureau: ”L’estratègia promocional d’aquest any torna a incidir directament en les ciutats de referència per als nostres mercats estratègics: Barcelona, Madrid i París. En el cas de Madrid, hem decidit participar-hi sota el paraigua del projecte OGL ja que com a projecte innovador resulta molt atractiu per captar l’atenció dels organitzadors d’esdeveniments i posicionar-nos amb una oferta diferencial i amb valor afegit respecte a altres destinacions”.

Per altra banda, la setmana passada, un grup de professionals de quatre agències organitzadores d’esdeveniments i DMC (Destination Management Company) de Barcelona van visitar Lloret de Mar acompanyades del Catalunya Convention Bureau per conèixer l’oferta especialitzada de la destinació i tenir noves opcions que els permetin diversificar la seva oferta. Entre d’altres, van visitar els tres centres congressuals de Lloret de Mar, els Jardins de Santa Clotilde i diferents establiments membres del Lloret Convention Bureau.

Galeria

Notícies relacionades