Lloret de Mar acull 36 festivals folklòrics i actuacions de bandes internacionals durant els mesos de juny i juliol

Destaca la celebració de la desena edició del Festival Internacional de Dansa i Folklore organitzat per l’agència Traveltec

Lloret de Mar ha acollit en els últims dos mesos 36 festivals folklòrics i actuacions de bandes internacionals que han portat a la destinació milers de persones entre artistes i acompanyants.

Així, durant aquestes setmanes grups procedents de països com l’Índia, els Estats Units, Mèxic, Rússia, Indonèsia, Polònia, Ucraïna, Grècia, Turquia, Itàlia o Suècia,  amb membres de diferents edats, s’han pogut veure actuar a Lloret de Mar.

Tot i que la destinació rep aquests visitants durant gairebé tot l’any, és durant els mesos de juny i juliol en què la ciutat concentra més actuacions al carrer de grups internacionals amb la meitat del total anual en esdeveniments organitzats per agències especialitzades com Fiestalonia, Novovira, Traveltec, Viajes Garbí Star o Luxtour.

Els espais més demandats per a aquestes actuacions són la Roca d’en Maig, la Plaça de la Vila i la Plaça Pere Torrent, a més d’algunes actuacions itinerants que recorren alguns carrers del centre de la vila i el Passeig Marítim.

La llarga tradició de la ciutat en l’acollida d’aquests tipus d’esdeveniments queda reflectida en la trajectòria d’alguns d’ells com per exemple el Festival Internacional de Dansa i Folklore organitzat per l’agència Traveltec que enguany ha arribat a la seva desena edició. El festival va aplegar a Lloret de Mar unes 1.240 persones de 35 colles i 15 nacionalitats que van apropar als veïns de la vila les danses i folklores d’altres països del 26 al 28 de juny.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “El programa de festivals i esdeveniments és un dels productes que coordinem dins del Lloret Convention Bureau juntament amb el turisme de reunions i els viatges d’incentiu. Anualment rebem més de 70 festivals de música, dansa i cant que, per una banda, afavoreixen l’ocupació i la despesa en els establiments turístics i, per l’altra, ofereixen uns espectacles molt animats als nostres visitants en places i carrers del centre de Lloret.”

Galeria

Notícies relacionades