Lloret de Mar acull deu rodatges durant el 2020

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció Uncharted i també de sèries com El inocente, Vida perfecta, Merlí o Todos mienten

Lloret Turisme ha presentat les dades de rodatges que han tingut lloc a Lloret de Mar durant el 2020. En total s’han dut a terme una desena de rodatges, una xifra que suposa el 50% dels rodatges que normalment acull la destinació. Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme explica que “generalment la majoria de rodatges es duen a terme principalment a la primavera, estació que el 2020 va coincidir amb el decret d’estat d’alarma i el posterior confinament domiciliari que va aturar tota l’activitat audiovisual degut a la pandèmia de la COVID-19”.

Respecte als rodatges, Elizabeth Keegan detalla que “tradicionalment el 80% de les produccions audiovisuals que acollim són espots publicitaris per a marques comercials, però aquest any hem vist un canvi de tendència i hem acollit principalment rodatges d’escenes per a sèries com El inocente, Vida perfecta, Merlí o Todos mienten”. El Inocente és una sèrie per a Netflix protagonitzada per Mario Casas, Aura Garrido i José Coronado i dirigida per Oriol Paulo; Vida perfecta és una producció de Movistar dirigida per Leticia Dolera i Todos mienten, dirigida per Pau Freixas, està produïda també per Movistar.  A la tardor Cala Sa Boadella de Lloret de Mar també va ser l’escenari de diferents escenes de la superproducció de Sony Uncharted amb els actors Tom Holland, Mark Walhberg i Antonio Banderas. Es calcula que l’impacte econòmic directe a la destinació va ser d’uns 150.000 €.

Pel que fa al 2021, es preveu una recuperació progressiva de l’activitat audiovisual, aquest mes de gener Lloret de Mar ja ha acollit dos rodatges: un espot publicitari de la marca Nescafé i un anunci publicitari d’una reconeguda marca de begudes que es rodarà la setmana vinent.

Des de l’any 2006 Lloret Turisme disposa del departament Lloret Film Office, adherit al Catalunya Film Commission des de l’any 2007, que té per objectiu gestionar i facilitar les diferents tipologies de produccions audiovisuals i oferir un assessorament gratuït en base a les necessitats de les productores.

Galeria

Notícies relacionades