Lloret de Mar acull el V Campionat Internacional de Passos Lliures de Salsa

Hi participen campions mundials d’aquesta modalitat de ball

 

 

 

 

lanegrasalsa copiaEls millors balladors professionals i nombrosos amateurs es concentren aquest cap de setmana a l’Hotel Evenia per participar en el Campionat Internacional de Passos Lliures de Salsa, que porta a Lloret de Mar ballarins d’Espanya, Itàlia, França, Puerto Rico, Finlàndia, Polònia, Luxemburg, entre altres, que defensaran els colors de Veneçuela, Puerto Rico, Uruguai, Itàlia, Argentina, Suïssa, Jordània, Equador, Xile, Perú, Mèxic i Cuba. A banda del Campionat Internacional, s’oferiran tallers impartits per campions mundials de salsa com Jhesus Aponte (Puerto Rico), els pentacampions del Món de Salsa, Adrián i Anita (Uruguay-Brasil); el quatre cops Campió d’Espanya de Salsa, Txiki Bastida; o la sis cops Campiona d’Espanya de Salsa, Cristina Verdú.
Anualment Lloret de Mar acull anualment més de 226 esdeveniments, nombrosos d’ells de caràcter privat. El Lloret Convention Bureau, entitat encarregada del turisme de reunions i esdeveniments de Lloret de Mar té un subprograma Festivals&Events que assessora gratuïtament els organitzadors interessats a convertir la ciutat en la seu del seu esdeveniment.

Per altra banda, i també en la línia de la vinculació de Lloret amb els esdeveniments, a primera hora ha arrencat el Lloret Formula Weekend.

Un dels principals plats forts és l’exhibició, al passeig de Lloret, dels monoplaces que varen ser conduïts per Senna, Schumacher i de la Rosa, entre altres. Les exhibicions es repetiran demà dissabte a les 18 h i el diumenge a les 11 h amb una duració aproximada d’una hora.A banda, durant tot el cap de setmana, hi haurà múltiples activitats relacionades amb el món del motor a la plaça de Pere Torrent i un village ubicat al passeig de Jacint Verdaguer, a més d’un macroconcert dissabte amb un espectacle de mapping. En total, aquest cap de setmana unes 5.000 persones estaran allotjades a Lloret amb motiu del Gran Premi de Formula1.

Notícies relacionades