Lloret de Mar acull la primera part de la M&I Experience Tour de MICE que va tenir lloc la setmana passada a la Costa Brava

Un centenar de professionals del sector de turisme de reunions europeus van participar en l’esdeveniment organitzat per Worldwide Events amb la col·laboració del Lloret Convention Bureau, el Costa Brava Girona Convention Bureau i el Girona City Convention Bureau & Congress Centre

Lloret de Mar va acollir la setmana passada les dues primeres jornades de la M&I Experience Tour de MICE que va tenir lloc a la Costa Brava del 3 al 6 d’octubre.

L’esdeveniment va aplegar prop de cent professionals del sector de turisme de reunions europeus – principalment de Regne Unit, Alemanya i Benelux- , entre els que s’hi comptaven organitzadors d’alt potencial i proveïdors que van participar en una experiència organitzada per l’empresa Worldwide Events per donar a conèixer l’oferta de reunions i esdeveniments de les comarques gironines a través de la pràctica del ciclisme.

Durant tres dies, els participants es van desplaçar a Lloret de Mar, Platja d’Aro, Caldes de Malavella i Girona a través de les diferents rutes ciclistes escollides segons el grau de dificultat i distància a recórrer corresponent a cadascun dels tres nivells en què es van organitzar els grups.

Aquestes jornades van combinar les reunions concertades durant el matí, amb les etapes de les rutes de ciclisme i els sopars i actes socials organitzats en diferents espais i hotels al llarg de la ruta.

Lloret de Mar va ser seu de les activitats corresponents als dos primers dies de l’experiència amb una primera ruta ciclista de preparació i escalfament el dijous a la tarda i un sopar de benvinguda al conjunt arquitectònic de Sant Pere del Bosc. El grup es va allotjar al Gran Hotel Monterrey, on divendres al matí s’hi va celebrar la primera sessió d’entrevistes professionals, un dinar de treball i la sortida de la primera etapa ciclista cap a la resta del territori gironí.

Des d’allà els participants van seguir amb les activitats previstes per la resta del territori fins el diumenge a la tarda.

En paraules de Montse Belisario, directora del Lloret Convention Bureau: “Ja fa temps que des del Lloret Convention Bureau treballem per acollir esdeveniments de Worldwide Events, una de les agències organitzadores més importants del sector. Concretament, la relació va sorgir gràcies al viatge de familiarització que vam organitzar fa tres anys dins el projecte OGL Meetings (Olot-Girona-Lloret) i que va portar a la nostra vila a una de les professionals de l’empresa, que va quedar impressionada amb la nostra oferta especialitzada. L’any passat ja vam ser una de les seus de la M&I Experience MICE Masters i en aquesta ocasió hem tornat a treballar conjuntament amb el Costa Brava Convention Bureau i el Girona City Convention Bureau & Congress Centre en un exemple de col·laboració territorial de diferents entitats que ha possibilitat que l’esdeveniment fos novament tot un èxit”.

Galeria

Notícies relacionades