Lloret de Mar acull per segona vegada una formació internacional de la fundació Medicina Fetal Barcelona

330 professionals assisteixen al Curs intensiu d’actualització en medicina maternofetal, que té lloc del 4 al 9 de març al Palau de Congressos Olympic

La fundació Medicina Fetal Barcelona, entitat sense ànim de lucre centrada en la promoció del coneixement en medicina fetal, celebra aquesta setmana una formació a Lloret de Mar per a professionals de l’àmbit de la medicina maternofetal.

Al curs, titulat Curs intensiu d’actualització en medicina maternofetal, hi assisteixen 330 especialistes que exerceixen activitat maternofetal a Espanya, Portugal i Llatinoamèrica i que tenen l’oportunitat de formar-se i actualitzar els seus coneixements per al diagnòstic i el maneig clínic de la patologia maternofetal més rellevant. El programa científic compta amb la participació de professionals referents en l’àmbit maternofetal que comparteixen coneixements a través de sessions teoricopràctiques, demostracions en viu, tallers i debats.

A més de les sessions formatives que tenen lloc al Palau de Congressos Olympic del 4 al 9 de març, el programa del curs es complementa amb diferents activitats per a conèixer el patrimoni cultural de Lloret de Mar que s’han coordinat a través del Lloret Convention Bureau. Els participants tindran l’oportunitat de participar en dues visites guiades per conèixer el patrimoni indià que hi ha al centre històric de Lloret i el cementiri modernista.

Aquesta és la segona vegada que la fundació Medicina Fetal Barcelona escull Lloret de Mar per a una de les seves formacions. L’any passat, també al març, l’entitat va organitzar una formació sobre ginecologia oncològica amb la participació d’un centenar de professionals internacionals. Per als propers anys ja s’han confirmat diverses formacions anuals a Lloret de Mar amb la voluntat de créixer en nombre de participants.

En paraules de Montse Belisario, directora del Lloret Convention Bureau: “Per a nosaltres és una satisfacció que Medicina Fetal Barcelona hagi tornat a confiar en Lloret per a una altra de les seves formacions ja que és un exemple d’entitat que ha quedat contenta amb la nostra oferta especialitzada. Des d’un punt de vista de posicionament, organitzacions com Medicina Fetal Barcelona  es converteixen en entitats prescriptores que ens ajuden a argumentar l’oferta i ampliar la nostra promoció per a futurs esdeveniments”.

Galeria

Notícies relacionades