Lloret de Mar acull un famtrip del operador turístic Jet2Holiday

Aquest operador britànic té previst portar 6 vols setmanals a l’aeroport de Girona el proper any

Lloret Turisme, entitat de promoció turística de Lloret de Mar, ha participat en un famtrip que ha organitzat l’operador turístic Jet2Holidays, conjuntament amb el Patronat de Turisme Costa Brava, per donar a conèixer la destinació al seu equip directiu i als seus millors agents comercials.

Aquesta acció forma part de l’estratègia comercial de Jet2Holidays, que juntament amb l’agència receptiva NT Incoming, ha confirmat que l’any vinent té previst portar 6 vols setmanals a l’aeroport de Girona de maig a octubre.

Durant la visita a Lloret de Mar el grup va visitar diferents hotels i va gaudir de propostes d’oci com les excursions en vaixell o el parc aquàtic Water World.

El proper 18 d’agost Jet2Holidays organitza un congrés al Teatre de Lloret que reunirà els directors generals d’ambdues companyies per explicar aquests nous vols que tenen previst portar Jet2Holidays i NT Incoming i que faran augmentar considerablement el nombre de turistes britànics a la Costa Brava, especialment a la Costa Brava Sud. Està prevista la participació d’uns 150 hotelers i empresaris del sector turístic.

Notícies relacionades