Lloret de Mar acull un taller d’organitzadors de congressos i esdeveniments dels països nòrdics

Es una acció del Catalunya Convention Bureau amb la col·laboració del Lloret Convention Bureau

NDP_WorkshopCCBAvui l’Hotel Guitart Monterrey de Lloret de Mar acull un taller en el qual participen catorze directius i responsables d’agències encarregats de presentar propostes de destinació i organitzar el programa a empreses que volen muntar una reunió, convenció, congrés o esdeveniment.

Aquesta acció està organitzada pel Catalunya Convention Bureau amb el suport del Lloret Convention Bureau  i el format de la trobada són entrevistes concertades de 10 minuts en les quals aquestes agències podran conèixer l’oferta especialitzada que ofereix Catalunya tant pel que fa allotjament com en oferta complementària.

El volum mitjà d’actes que organitzen aquestes empreses és d’uns 40-50 esdeveniments corporatius a l’any però, per exemple, Alpha Travel, establerta a Dinamarca , coordina i organitza uns 950 viatges d’empresa a l’any.

El taller tindrà lloc al matí, i a la tarda s’ha programat una sortida als Jardins de Santa Clotilde amb l’objectiu que coneguin un espai singular de la Costa Brava. El mateix dijous tindran l’oportunitat de realitzar una activitat de construcció d’equips vinculada a la gastronomia, un taller de daiquiri per conèixer amb més detall part de la història de la vila i, a més, també visitaran dos hotels de 5*.

Recentment Lloret de Mar va acollir la convenció de l’empresa sueca OKQ8, la principal cadena d’estacions de servei a Suècia que va portar a Lloret un total de 550 directius provinents de Suècia i Dinamarca, i va generar un impacte econòmic de més de mig milió d’euros.

Notícies relacionades