Lloret de Mar acull una convenció de la multinacional d’advocats Bird & Bird

Segons les xifres publicades la darrera setmana a l’assemblea del Lloret Convention Bureau, el 51% de les reunions que es reben a la destinació són convencions o incentius d’empresa

Gincana_ipads105La firma internacional d’advocats Bird & Bird ha organitzat una convenció a Lloret de Mar que ha portat a la destinació més de 50 advocats provinents de les més de 25 seus que la multinacional té arreu del món.

Durant la seva estada a Lloret de Mar els participants s’han allotjat a l’Hotel Guitart Monterrey, han gaudit d’un sopar de gala al restaurant Sant Pere del Bosc, guardonat amb Dos Sols a la Guia Repsol d’aquest any, i han participat en una activitat de construcció d’equips que consistia a descobrir el patrimoni de Lloret de Mar mitjançant un joc de pistes amb tauletes tàctils.

A més, avui la prestigiosa marca de dermocosmètica Avène, pertanyent al grup Pierre Fabre Ibèrica, també ha escollit Lloret de Mar per la seva convenció, en aquest cas a l’Hotel Santa Marta.

La setmana passada, el Lloret Convention Bureau va dur a terme la seva assemblea anual en el marc de la qual ja va destacar la importància que aquest tipus de reunions té per Lloret de Mar. En paraules de Jordi Orobitg, regidor de Turisme, “Els cinc anys de funcionament del Lloret Convention Bureau han contribuït a la consolidació de Lloret de Mar com a destinació de referència a Catalunya per a la celebració de reunions d’àmbit privat, convencions o incentius d’empresa”.

Notícies relacionades