Lloret de Mar celebra el Dia Mundial del Turisme

El municipi ha preparat un programa d’activitats gratuïtes per a la celebració, que té lloc demà 27 de setembre

Demà, dia 27 de setembre, Lloret de Mar celebrarà un any més el Dia Mundial del Turisme amb un programa d’activitats gratuïtes amb diferents propostes culturals que tindran lloc al llarg de la jornada.

Durant tot el dia, els diferents elements patrimonials del Museu Obert de Lloret (MOLL) com els Jardins de Santa Clotilde, el Museu del Mar, el Turó Rodó, Can Saragossa i el Castell de Sant Joan, gaudiran d’una jornada de portes obertes. A més a més, per a qui vulgui conèixer més a fons el patrimoni cultural de Lloret, s’han organitzat visites guiades en diversos idiomes que permetran seguir la Ruta Indiana de Lloret de Mar i conèixer els diferents espais que formen el llegat indià de Lloret de Mar, com la casa modernista de Can Font.

A les 7 de la tarda tindrà lloc pel centre de la vila l’espectacle de teatre itinerant Postal Express de la companyia Pere Hosta i al vespre la diada acabarà amb un concert de rumba catalana a les 20:30 h a la plaça de la Vila de la mà de La República Rumbera.

Les oficines de turisme de la localitat també comptaran amb una decoració especial i amb diferents sorpreses que es desvelaran al llarg de la jornada.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “Ja fa tres anys que hem recuperat aquesta celebració a Lloret de Mar i és una diada festiva que els nostres visitants valoren positivament. A hores d’ara ja tenim les vistes guiades gairebé plenes i esperem que tant els nostres visitants com els lloretencs gaudeixin d’aquesta festa de tots que serveix per celebrar la llarga trajectòria i experiència de Lloret de Mar en el turisme.”

Amb més de 1.122.000 viatgers anuals i més de 5.300.000 pernoctacions, Lloret de Mar és una de les principals destinacions turístiques de Catalunya.

Galeria

Notícies relacionades