Lloret de Mar es posiciona com una de les destinacions esportives del territori amb una oferta més sòlida en cicloturisme

El projecte Lloret Cycling s’ha ampliat aquesta temporada amb cinc noves rutes de carretera que se sumen a les dotze de carretera i BTT ja existents

Es confirma per a l’abril de 2019 la segona edició del Lloret Cycling Weekend i de la marxa cicloturista Gran Fondo Lloret Costa Brava

Lloret de Mar ha aconseguit en els últims dos anys desenvolupar una sòlida oferta especialitzada en cicloturisme que l’ha situat com una de les principals destinacions cicloturistes del territori.

Aquest mes, el projecte Lloret Cycling, la marca que engloba tota l’oferta especialitzada en ciclisme de la destinació, ha ampliat l’oferta disponible amb cinc noves rutes de carretera que se sumen a les dotze de carretera i muntanya ja disponibles des de l’any passat. Propostes per pedalejar per la Garrotxa o el Pla de l’Estany utilitzant un servei de trasllat i una ruta fins a Girona, ciutat de referència ciclista, se sumen a les rutes més properes ja existents per a la Selva i el Baix Empordà, oferint així diferents possibilitats per a tots els nivells i distàncies.

Anualment més de 3.000 ciclistes visiten Lloret de Mar entre els mesos de setembre i juny, fora de la temporada turística habitual, el que permet desestacionalitzar la temporada turística i complementar el turisme esportiu amb altres productes com el turisme de reunions o el tradicional producte urbà de  platja.

Així mateix, per a l’any vinent ja s’ha confirmat la data de la segona edició del Lloret Cycling Weekend, que tindrà lloc el cap de setmana del 26 i 27 d’abril, un esdeveniment que tornarà a comptar amb la presència de grans esportistes de referència que compartiran sortides i experiències amb els participants. El cap de setmana conclourà amb la celebració de la Gran Fondo Lloret Costa Brava el dissabte 27 al matí, un esdeveniment ciclista que es preveu que es consolidi en els propers anys com una de les proves cicloturistes de referència del territori. L’any passat, la Gran Fondo va comptar amb més de 750 inscrits i per a aquesta segona edició es preveu assolir la xifra de 1.000 participants. La prova compta amb dues distàncies: mitja gran fons, de 91 km i un desnivell acumulat de 1.400 m, i la cursa de gran fons, de 162 km i un desnivell acumulat de 2.600 m. Les inscripcions per a la prova ja estan obertes a www.granfondolloretcostabrava.com i els primers inscrits gaudeixen d’un preu especial.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “Com a destinació estem fent molts esforços per seguir estructurant el nostre producte cicloturista afegint noves rutes, ampliant l’oferta disponible als hotels i donant continuïtat al projecte. L’any que ve celebrarem la segona edició del Lloret Cycling Weekend amb un cap de setmana temàtic que ens ha de permetre mostrar tot el potencial de la nostra destinació i seguir creixent en el nombre de ciclistes que ens visiten cada any”.

Actualment, Lloret de Mar disposa de catorze allotjaments certificats en cicloturisme i diverses empreses de serveis especialitzades en aquesta disciplina com agències de viatges i empreses de lloguer, guiatge o manteniment.

Tota la informació sobre els serveis, rutes i material disponible es pot consultar en el web www.lloretcycling.com, disponible en cinc idiomes: català, castellà, anglès, francès i alemany.

Galeria

Notícies relacionades