Lloret de Mar es promociona a Berlín

Lloret Turisme participa en la ITB, una de les fires turístiques més importants d’Europa

Lloret Turisme, entitat de promoció de Lloret de Mar com a destinació turística, es troba des d’avui participant en la Fira ITB a Berlín que s’allargarà fins al proper diumenge 13 de març.

Aquesta fira internacional de turisme és una cita ineludible en el calendari promocional de Lloret Turisme, que cada any es desplaça a la capital alemanya per promocionar la destinació entre els més de 180.000 visitants privats i professionals que s’esperen per a aquesta edició.

Enguany, Lloret Turisme ha sigut present a la Fira a l’estand de Catalunya, sota el paraigua del Patronat de Turisme Costa Brava Girona i a més de disposar d’un espai propi al mostrador on atendrà els visitants que s’hi apropin, ha concretat també diverses reunions amb operadors alemanys i europeus que treballen habitualment amb la destinació per establir possibles col·laboracions per a aquest 2016

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “L’estratègia d’aquest any de Lloret Turisme passa per potenciar els mercats tradicionals que comencen a gaudir d’un lleuger repunt econòmic i la ITB de Berlín és un bon espai on reunir-nos amb operadors europeus de cara a planificar la nova temporada. En termes generals, hem detectat unes bones perspectives en el mercat alemany per a aquest 2016 on tenim un públic jove consolidat i en el qual ens agradaria poder créixer en altres segments”.

El 2015, Lloret de Mar va rebre 84.694 viatgers alemanys, un 7,6% sobre el total de viatgers, una xifra que va representar un descens del 18% respecte a les dades de l’any anterior. Aquest resultat va situar el mercat alemany com a tercer mercat internacional més important per a Lloret per sota de França, que va mantenir la primera posició, i el Regne Unit, que va pujar de la tercera a la segona posició.

Galeria

Notícies relacionades

Lloret de Mar treballa en el seu Pla de sostenibilitat turística incorporant els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030