Lloret de Mar es promociona a la fira ITB de Berlín

Aquesta és la primera de les quatre fires turístiques internacionals a les quals Lloret Turisme assistirà aquest mes de març

Lloret Turisme participa aquesta setmana a la fira ITB de Berlín, una de les principals fires turístiques internacionals, que té lloc a la capital alemanya del 7 a l’11 de març. Dels cinc dies de durada, la fira compta amb una obertura exclusiva per a professionals durant els tres primers dies i l’ampliació al públic visitant durant el cap de setmana. S’esperen repetir les xifres de visitants del 2017 amb més de 100.000 professionals i 60.000 visitants privats.

En aquesta edició, Lloret Turisme ha programat una sèrie de reunions amb els principals operadors alemanys i europeus que treballen amb la destinació per explicar-los algunes de les novetats previstes per a aquest any com la nova campanya de reposicionament de marca, la reedició de la campanya de civisme prevista per a l’estiu o la realització del Lloret Cycling Weekend i per valorar conjuntament les primeres xifres de la nova temporada. Com a activitat extra, avui s’ha participat en un workshop sota el format de cita ràpida per donar a conèixer l’oferta turística de Lloret de Mar a diferents operadors i proveïdors internacionals.

Lloret Turisme també donarà suport al sector turístic lloretenc i del territori que s’ha desplaçat a la fira com és el cas dels representants de Traveltec, Viajes Olympia, Guest Incoming, Sehrs Tourism, Samba Hotels, Grup Frigola, Don Juan Hotels, Aqua Hotels, Guitart Hotels, H·TOP Hotels, entre d’altres. Pel que fa a altres destinacions de la Costa Brava, la fira compta també amb la participació de Blanes, Platja d’Aro i Empuriabrava i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

Després d’aquesta fira, l’activitat promocional de Lloret de Mar en l’àmbit internacional continuarà les properes tres setmanes amb la presència a la fira MITT de Moscou, la BMT de Nàpols i la UITT a Kíev.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “La ITB és la primera de les grans fires turístiques internacionals d’aquest mes de març on assistim cada any donat que el mercat alemany es situa sempre com un dels mercats principals de Lloret de Mar. Enguany, amb les perspectives positives que hi ha per a aquest mercat que es sustenten en la solidesa i creixement de la seva economia, hem decidit tenir presència a la fira durant els cinc dies i promocionar la destinació tant en l’àmbit professional com entre el públic final”.

Al 2017 el mercat alemany es va situar com a tercer mercat emissor de Lloret de Mar amb 89.903 viatgers que van representar un 8% sobre el total de viatgers de la destinació. En els segments de turisme esportiu i MICE, Alemanya representa el primer mercat emissor europeu.

Galeria

Notícies relacionades