Lloret de Mar es promociona al mercat italià participant a la fira BMT de Nàpols

Aquest mercat es va situar el 2017 com al cinquè mercat emissor més important per a la destinació amb un augment del 35% respecte de l’any anterior

Lloret Turisme s’ha desplaçat fins a Nàpols aquesta setmana per participar, del 23 al 25 de març, a la fira Borsa Mediterranea del Turismo (BMT), una de les fires turístiques més importants d’Itàlia on es reuneixen els principals operadors i mitjans de comunicació especialitzats del país. En aquesta edició de la fira, Lloret de Mar hi té presència amb un estand compartit amb l’Agència Catalana de Turisme i una agenda d’entrevistes amb operadors turístics.

Aquesta és la primera vegada que Lloret de Mar, a través de Lloret Turisme, té presència en aquesta fira, on es preveu l’assistència de més de 20.000 persones entre els professionals que hi participen en els dos primers dies de fira i els visitants del diumenge, quan s’obre la porta al públic final.

Com a novetat, Lloret Turisme presentarà en aquesta fira una nova traducció de la guia Benvinguts, en italià. Aquesta publicació incorpora informació sobre la destinació en general: el patrimoni cultural de Lloret, les seves platges, l’oferta d’oci diürn i nocturn, entre d’altres, i fins ara estava disponible en català, castellà, anglès, francès, alemany i rus.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “Feia alguns anys que no fèiem una acció de promoció directa al mercat italià i, donat el creixement que vam tenir l’any passat, hem cregut que era un bon moment per fer-ho. La fira BMT és la segona fira més important en aquest mercat i ens ofereix una incidència directa en els operadors i mitjans de comunicació de la zona sud d’Itàlia.”

El mercat italià es va situar l’any passat com al cinquè mercat emissor per a Lloret de Mar amb 72.606 viatgers i un 6,5% sobre el total, una xifra que va representar un augment del 35,6% respecte al 2016

Galeria

Notícies relacionades