Lloret de Mar es promociona als mercats de l’Est

Durant els mesos d’abril i maig ha rebut la visita de cinc grups d’operadors de Rússia i Ucraïna

Més de tres-cents agents de viatges de Rússia i Ucraïna han visitat durant les últimes setmanes Lloret de Mar participant en diferents viatges de familiarització a través dels quals han pogut conèixer de primera mà l’oferta turística de la destinació.

Han estat en total cinc viatges de familiarització durant els quals els agents han tingut l’oportunitat d’assistir a presentacions de la destinació i la seva oferta, visitar espais privats de Lloret com hotels, restaurants i centres de congressos, i gaudir de la destinació amb visites a espais com els Jardins de Santa Clotilde o passejos per la costa en vaixell.

Des d’Ucraïna s’han desplaçat fins a Lloret dos grups, un format per 50 agents del majorista de viatges Natalie Tours Ucraïna el 9 de maig i un grup també de 50 agents d’Anex Tour Ucraïna dimarts passat.

Per altra banda, s’ha rebut la visita d’un grup VIP de 25 agents d’Anex Tour Rússia i la dels 40 millors venedors de l’operador Ost West la setmana del 25 d’abril en el primer viatge de familiarització que realitza aquest majorista de viatges alemany que treballa amb el públic rus resident a Alemanya després de més de 25 anys treballant amb la destinació i portar més de 12.000 persones cada any. Així mateix, una de les accions més importants ha estat la celebració dilluns passat al Palau de Congressos Olympic d’una jornada (workshop) amb la participació de 180 directors i propietaris d’agències emissores russes del majorista de viatges Coral Travel els quals es van poder entrevistar amb una vintena d’empresaris de Lloret.

El mercat ucraïnès i rus han tingut un comportament desigual aquests dos últims anys pel que fa a nombre de visitants rebuts d’aquestes procedències: mentre que Ucraïna ha passat dels 4.971 visitants el 2014 als 6.498 visitants el 2015, Rússia va patir l’any passat una davallada passant de 95.099 a 36.747. Per a aquest 2016 es preveu augmentar la xifra de visitants dels dos països, un creixement afavorit en part per la situació d’incertesa que es viu actualment en algunes zones costaneres de la Mediterrània.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “Des de Lloret Turisme seguim donant suport als majoristes de viatges que programen la nostra destinació i creiem que una bona manera de fer-ho és acompanyant-los quan visiten Lloret i mostrar-los tot el que els podem oferir.”

Notícies relacionades