Lloret de Mar es promociona als Països de l’Est

La participació a dues fires i dos roadshows i l’organització de diferents viatges de familiarització i presentacions serveixen per promocionar la destinació en els mercats de Rússia, Bielorússia, Ucraïna i els Països Bàltics

Lloret de Mar, a través de Lloret Turisme, ha dut a terme durant les últimes setmanes una intensa acció promocional en mercats emissors dels Països de l’Est participant en diferents accions als propis països i en d’altres que tenen lloc a Catalunya.

La col·laboració habitual que la destinació té amb els operadors turístics més importants d’aquests mercats emissors s’ha traduït en la participació en dos roadshows organitzats per iTravex i Anex Tour que han tingut lloc a les ciutats de Moscou, Minsk, Kiev i Maguilov. Aquestes visites han permès presentar l’oferta turística de la destinació a més de cinc-cents agents de viatges que programen habitualment Lloret de Mar i tenir un contacte directe amb les persones intermediàries que donen a conèixer la destinació al públic final.

Aquesta relació amb els operadors tindrà continuïtat les properes setmanes amb la visita de dos grups de quinze agents de viatge dels mateixos operadors que es desplaçaran fins a Lloret de Mar per tenir una millor idea de l’oferta turística de la localitat, visitant diferents allotjaments i espais culturals i singulars de la destinació com els Jardins de Santa Clotilde.

La promoció segueix també aquesta setmana amb la participació de diferents representants de Lloret de Mar a la fira MITT de Moscou, que, a finals de mes es desplaçaran fins a Kiev per participar en la principal fira turística d’Ucraïna, la UITT. Aquestes dues són les principals fires turístiques a cada país i permeten organitzar una agenda amb els principals operadors i intermediaris turístics del territori a la vegada que ofereixen la possibilitat de copsar impressions sobre com es presenta la nova temporada turística que fins al moment mostra un bon nivell de reserves per a aquests mercats.

Per a finals de mes també està prevista la participació en un congrés organitzat per l’operador turístic TUI que tindrà lloc a Port Aventura amb l’assistència confirmada de més de 120 directors d’agències minoristes i periodistes de Rússia, Ucraïna i Països Bàltics. La trobada permetrà realitzar una presentació pròpia de Lloret de Mar i donar a conèixer el nou programa de vols directes que uniran aquests països amb l’aeroport de Girona-Costa Brava.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: ”La promoció als mercats emissors de l’est està encara molt lligada als grans operadors turístics que representen una part important de la contractació total tot i que la tendència apunta un augment cada any més rellevant dels viatgers individuals en països com Rússia. Tenir l’oportunitat que representants d’empreses de Lloret com l’Hotel Rigat Park, l’Hotel Santa Marta, Avant Grup o els intermediaris Novovira, Guest Incoming o Viajes Olympia ens acompanyin i es desplacin per participar en les accions i realitzar una promoció conjunta de Lloret de Mar és un exemple de col·laboració publicoprivada molt efectiva en aquests mercats”.

Galeria

Notícies relacionades