LLORET DE MAR ES PROMOCIONA EN EL MERCAT CATALÀ DE PROXIMITAT

Lloret Turisme participa en les dues fires de referència del mes d’abril: la B-Travel a Barcelona i el Mercat del Ram de Vic

Lloret de Mar segueix apostant aquest 2017 per promocionar-se entre el públic català de proximitat, un mercat que va representar el principal mercat emissor de la destinació el 2016 amb 323.227 viatgers d’aquesta procedència, la qual cosa significa el 27% sobre el total de viatgers que va rebre Lloret l’any passat (1.205.495).

Dins l’estratègia promocional marcada per a aquest any s’ha previst la participació en dues de les fires de referència que tenen lloc durant el mes d’abril a Catalunya: la B-Travel a Barcelona i el Mercat del Ram de Vic.

Per una banda, Lloret Turisme va participar del 7 al 8 d’abril al Mercat del Ram de Vic, una fira principalment del sector agropecuari que incorpora també un espai dedicat al turisme on es promocionen destinacions turístiques del territori català.
Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, valora positivament la participació en aquesta fira: “Durant els tres dies que va durar el Mercat vam rebre moltes consultes de persones interessades en Lloret de Mar. En ser un públic de proximitat les consultes feien referència principalment a la nostra oferta hotelera i d’activitats d’oci”.

Seguint el calendari promocional, des d’avui i fins diumenge Lloret Turisme participarà en la Fira B-Travel de Barcelona, que enguany celebra els 25 anys de trajectòria del certamen i aposta cada vegada més pel turisme d’experiències. El 2016 més de 30.000 persones van passar per aquesta fira, que va comptar amb 190 expositors de més de 50 països. Dels tres dies que durarà la fira, avui divendres, el certamen estarà obert al públic professional. Una jornada durant la qual els representants de Lloret Turisme aprofitaran per entrevistar-se amb proveïdors i professionals del sector turístic i participar en diferents xerrades sobre l’actualitat i la innovació en turisme.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “El públic català segueix essent un públic prioritari per a nosaltres pel volum que representa per a la nostra destinació i perquè ens ajuda a desestacionalitzar la temporada turística tradicional. Participar en fires turístiques com la B-Travel ens ajuda a explicar la nostra destinació a aquest públic que en general coneix la destinació però no tota l’oferta que tenim.”

Galeria

Notícies relacionades