Lloret de Mar participa a l’acció promocional d’ambaixadors de la Costa Brava i Pirineu de Girona a Alemanya

Pep Guardiola, entrenador del FC Bayern de Munic; els germans Roca, del restaurant El Celler de Can Roca, a Girona; i Paco Pérez, propietari dels restaurants Miramar, a Llançà, i Cinc, a Berlín; participen en aquesta acció impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona

NDP AccióAlemanyaLloret de Mar, a través de les seves entitats de promoció turística, Lloret Turisme i el Lloret Convention Bureau, des d’ahir i fins a l’11 de febrer, participa en el cicle de trobades comercials i presentacions promocionals que ha organitzat el Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona a les ciutats de Munic, Berlin i Hamburg.

L’oferta de vacances, de turisme de reunions i esdeveniments i de turisme actiu de la província es presentarà a més de cent agents de viatges i operadors turístics d’Alemanya i vuitanta mitjans de comunicació del país. Participen en l’acció una trentena d’entitats i empreses gironines de la demarcació.

L’alcalde de Lloret de Mar, Romà Codina, ha explicat que “Lloret de Mar, com a principal destinació turística de la Costa Brava, té un important pes en aquest mercat des de fa anys”. Hi ha afegit que “després d’anys complicats, el mercat alemany s’ha tornat a posicionar com a segon mercat estranger a Lloret amb un 10% del total. L’esforç de Lloret de Mar per crear productes específics com, per exemple, l’oferta per a famílies i propostes d’actiu natura i de lleure s’ha valorat molt positivament per aquest mercat.”

Ahir, a l’hotel Kempinski de Munic, va tenir lloc el workshop de la Costa Brava i el Pirineu de Girona en què vint-i-set entitats i empreses gironines dels sectors de l’allotjament, agències de viatge receptives, empreses d’activitats de turisme actiu, empreses del turisme de reunions i diversos municipis turístics, varen mantenir entrevistes amb 80 agents i operadors turístics alemanys per donar a conèixer els productes específics de la destinació per a la temporada 2015

A la reunió de treball i d’intercanvi entre professionals, va seguir una presentació audiovisual de la destinació Costa Brava i Pirineu de Girona adreçada als agents de viatges i mitjans de comunicació assistents, i una intervenció de Pep Guardiola, entrenador del FC Bayern de Munic; de Joan, Josep i Jordi Roca, propietaris d’El Celler de Can Roca; i de Joan Giraut, president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona. L’acció va finalitzar amb un còctel gastronòmic per a dos cents assistents, elaborat per El Celler de Can Roca, que es desplaçar a Munic per a l’ocasió.

Avui, dimarts 10 de febrer, al restaurant Cinc, distingit amb una estrella Michelin i situat al luxós hotel Das Stue de Berlín, tindrà lloc una presentació exclusiva de la destinació per a trenta-cinc periodistes, opinadors i prescriptors alemanys especialitzats en turisme, viatges i gastronomia. En aquesta ocasió, el cuiner gironí Paco Pérez, que acumula cinc estrelles Michelin, elaborarà un àpat-degustació especial per als convidats. Assistiran a l’acció de comunicació el vicepresident de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Miquel Calm, i la delegada del Govern de Catalunya a Alemanya, Mar Ortega.

Finalment, demà dimecres 11 de febrer, a l’emblemàtic edifici Nord Event Panorama de la ciutat d’Hamburg, de les 18.30 a les 20 h, tindrà lloc el workshop de la Costa Brava i el Pirineu de Girona entre vint entitats i empreses gironines dels sectors de l’allotjament, agències de viatge receptives i les empreses del turisme de reunions, i 65 agents i operadors turístics de l’àrea metropolitana. Després de les reunions de treball, s’oferirà la presentació de la destinació als agents de viatge i vint-i-cinc mitjans de comunicació, en la qual també participarà el vicepresident de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Miquel Calm. L’acte conclourà amb un còctel ofert per l’Aula Gastronòmica de l’Empordà-Cuina de l’Empordanet.

Notícies relacionades