Lloret de Mar participa aquest cap de setmana a l’’Hola, família!’ amb un complet programa d’activitats per fer en família

La proposta a Lloret de Mar inclou tallers, música, una xocolatada i diverses activitats al centre de la vila com un rocòdrom i una tirolina

Lloret de Mar participa aquest cap de setmana a l’esdeveniment “Hola, família!”, organitzat per l’Agència Catalana de Turisme, amb un complet programa d’activitats familiars.

L’”Hola, Família!” és la primera edició de la gran acció promocional del turisme familiar a Catalunya on participen en total 24 destinacions turístiques i més de 220 empreses d’arreu del territori que ofereixen més de 150 activitats durant dos caps de setmana, del 20 al 22 d’abril per a les destinacions de costa i del 18 al 20 de maig per a les destinacions de muntanya.

Per a l’acció s’ha escollit la temàtica “Llegendes en família” amb l’objectiu de fer èmfasi en la història i la mitologia del territori. En aquest sentit, s’ha creat l’app “Llegendes en família”, que permetrà buscar i “caçar” els éssers màgics creats per a l’ocasió i que s’amagaran en boscos, platges, places i parcs de les diferents destinacions familiars catalanes. Seguint el criteri i l’assessorament de l’expert en mitologia catalana Joan de Déu Prats, cada una de les destinacions té assignat un ésser màgic amb un lligam al territori, que en el cas de Lloret de Mar és el dimoni sense banya, que segons la llegenda viu a l’ermita de Santa Cristina.

A Lloret de Mar hi haurà activitats durant tot el cap de setmana. Dissabte al matí s’ha organitzat un joc de pistes al Turó Rodó i a la tarda un concert de pop infantil del grup Orelles de Xocolata que acabarà amb una xocolatada final. Diumenge, la plaça de la Vila i el passeig Jacint Verdaguer s’ompliran d’activitats tot el dia amb una tirolina i un rocòdrom i tallers de Sant Jordi i del dimoni sense banya.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “Des de Lloret de Mar ens hem sumat a l’“Hola, Família!” amb un bon nombre d’activitats familiars que esperem que atreguin al públic tant local com de fora de Lloret. Des de 2010 estem certificats com a destinació de turisme familiar: les famílies són un dels nostres públics prioritaris i especialment en el mercat de proximitat, que ens permet desestacionalitzar la temporada turística.”

Galeria

Notícies relacionades