Lloret de Mar participa en una prova pilot per valorar la satisfacció de residents i visitants

S'han instal·lat deu dispositius de mesura de satisfacció del client en diferents equipaments municipals de la destinació

Lloret de Mar, juntament amb Andorra i la Vall d’Aran, participen en la primera prova pilot de Happy City Index per mesurar de forma continuada la satisfacció amb els serveis als turistes i als ciutadans residents en zones turístiques. En només tres setmanes de consulta s’han registrat un total de 19.953 respostes en 30 ubicacions d’aquestes destinacions.

Aquestes enquestes en calent amb dispositius HappyOrNot permeten conèixer com els turistes i els ciutadans valoren els serveis i la qualitat de vida de la seva ciutat, en particular l’atenció al públic, les zones comunitàries i les instal·lacions recreatives i culturals, entre d’altres.

Lloret de Mar participa en aquest projecte amb l’objectiu de conèixer en temps real la fluctuació de la satisfacció per dies de la setmana, hores i en àmbits diversos per establir, si escau, mesures correctores abans de la major afluència turística en els mesos estivals. Per a Jaume Dulsat, alcalde de Lloret, “Lloret de Mar està treballant per esdevenir una Destinació Turística Intel·ligent. Aquesta prova pilot es suma a altres projectes de recopilació i anàlisi de dades de múltiples fonts que ens aporten informació rellevant per a la presa de decisions amb l’objectiu d’oferir una gestió més eficient i una millor experiència turística”. En total s’han comptabilitzat 3.492 opinions i entre les ubicacions en què s’han instal·lat els dispositius es troben equipaments municipals com els Jardins de Santa Clotilde, el Museu del Mar, el teatre i piscina municipal, l’estació d’autobusos, la biblioteca municipal i el propi ajuntament.

A nivell de les Oficines de Turisme, Elizabeth Keegan explica que “A través de la subvenció Red.es d’3’2M € s’ha previst una partida específica per a la modernització de les dues oficines de turisme principals (Central i Museu del Mar) i la transformació en oficines digitals. Entre les accions previstes durant els propers dos anys destaquen la incorporació d’enquestes i cartellera digital, tòtems interactius i espais de ludificació infantil entre d’altres”.

Sobre Hari

Hari Consulting Group és líder a Espanya en serveis de mesurament i millora continuada en tots els entorns on conèixer l’opinió de les persones és important. La seva gamma de solucions està dissenyada per identificar i solucionar els problemes en entorns professionals complexos i de gran afluència de públic.

Els seus terminals HappyOrNot han rebut més de 1.000 milió de comentaris a tot el món, superant altres gegants del mesurament de serveis com TripAdvisor.

Galeria

Notícies relacionades