Lloret de Mar posa en marxa un complet programa d’activitats culturals en diversos idiomes per a aquest estiu.

• Les activitats inclouen més de 160 visites guiades, visites teatralitzades i tallers infantils en català, castellà, anglès i francès.

Lloret de Mar, 8 de juny de 2018. Lloret de Mar ha programat per a aquest estiu un complet programa d’activitats culturals que inclou visites guiades, visites teatralitzades i tallers infantils.  Les activitats, que han començat aquest mes de juny i s’allargaran fins a finals de setembre, estan disponibles en quatre idiomes (català, castellà, anglès i francès) que van variant en funció del mes i de la temàtica.

En total seran més de 160 activitats culturals, l’oferta més extensa de la qual és la visita guiada de la ruta indiana de Lloret, que inclou l’entrada a la Casa Museu de Can Font, un espai que només és visitable en grup i sota petició prèvia. Aquesta activitat es duu a terme tots els dijous a la tarda en francès, els divendres a la tarda en anglès i els dissabtes al matí en català i castellà.

El programa també ofereix l’oportunitat de visitar els Jardins de Santa Clotilde, el Museu del Mar i el Cementiri Modernista en un nou horari de vespre o nit i amb acompanyament musical. Pel que fa al públic familiar, s’ha programat un taller de màgia i un taller de construcció d’un vaixell al Museu del Mar i dues activitats al Turó Rodó, la visita “Els romans ja són aquí” i un joc de pistes sota el nom de “La maledicció dels déus”. Aquest estiu es recupera també la visita teatralitzada “Memòries del passat”, que es pot veure a Can Font en català i castellà durant els mesos de juny i setembre.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “Des de Lloret Turisme i des del departament de Patrimoni Cultural de l’Ajuntament aquest any ens hem coordinat per oferir als nostres visitants diverses visites que els permetin descobrir d’una manera singular el patrimoni cultural de Lloret de Mar. Es tracta d’una proposta adaptada a diferents perfils, ja siguin famílies o adults, i en diferents idiomes per facilitar que tothom que hi estigui interessat s’hi pugui apuntar.”

El 2018 ha estat declarat Any Europeu del Patrimoni Cultural pel Parlament Europeu i Any del Turisme Cultural per l’Agència Catalana de Turisme.

Notícies relacionades