Lloret de Mar, present a FITUR

Lloret Turisme promocionarà TBEX, congrés internacional de bloguers, i el Lloret Formula Weekend com les principals accions pel 2015

FITURDel 28 de gener a l’1 de febrer, Lloret Turisme serà present a la Fira internacional de Turisme (FITUR) de Madrid. Es tracta de la principal fira turística de l’estat espanyol i una de les més destacades internacionalment.

Lloret Turisme, que es trobarà en sistema corner (diversos municipis es promocionen conjuntament sota la marca Girona – Costa Brava) a l’estand de Catalunya, presenta Lloret de Mar com una destinació de platja urbana en què el sol i platja es complementa amb els nombrosos atractius en cultura, esdeveniments, lleure i proximitat a ciutats com Girona i Barcelona com a fet diferenciador respecte a altres destinacions de l’arc mediterrani.

En aquesta línia, Lloret Turisme s’entrevistarà amb els principals operadors turístics dels mercats amb els quals treballa per fer seguiment de l’evolució turística de cada un d’ells i per reforçar accions de col·laboració tancades com la que es duu a terme amb l’operador turístic Europlayas per promocionar el paquet turístic del Lloret Formula Weekend, un cap de setmana tematitzat al voltant de la F1 coincidint amb el Gran Premi de Formula 1 del circuit Barcelona-Catalunya i que l’any passat va portar prop de 4.000 visitants a Lloret de Mar.

TBEX, el congrés internacional de bloguers que convertirà Lloret de Mar en la seu de 800 bloguers de viatges, escriptors de mitjans virtuals i creadors de continguts, és una altra de les accions destacades per a aquest 2015 que ha de permetre difondre a les xarxes l’oferta turística de Lloret de Mar més enllà del sol i platja i dotar-la de contingut a internet.

En el marc de FITUR, i seguint amb l’objectiu de reforçar aquest concepte de platja urbana, es presentarà la nova guia ”Benvinguts”, una guia de viatge gratuïta per al visitant que ofereix tota l’oferta de Lloret de Mar en una única publicació.

Els darrers anys, l’aposta per incrementar l’oferta complementària de Lloret està tenint bons resultats, com mostren les xifres als equipaments culturals, que han superat les 100.000 visites, o la consolidació d’esdeveniments com el Carnaval, el Lloret Formula Weekend o la Fira Medieval.

Durant la fira també es realitzaran reunions entre l’Ajuntament, la Mesa Empresarial de Lloret i la Generalitat de Catalunya en relació amb el pla operatiu de Lloret de Mar que convertirà Lloret de Mar en la destinació pionera a Catalunya en desenvolupar un Pla de Reconversió de Destinacions Madures.

Notícies relacionades