Lloret de Mar, present a la MITT de Moscou

La destinació presenta les novetats per a aquest any al mercat rus amb la mirada posada en l’Any Europeu del Patrimoni Cultural

Lloret Turisme participa aquesta setmana a la fira MITT de Moscou, la principal fira turística professional que té lloc a Rússia i als països de la Comunitat d’Estats Independents (CEI), on es preveu l’assistència de més de 20.000 professionals d’arreu del món.

Aquesta fira internacional ofereix una bona oportunitat per als representants de Lloret de Mar de reunir-se amb els principals operadors turístics de la zona (Tez Tour, Anex Tour, TUI i Coral Travel) per compartir novetats, estratègies i coordinar accions promocionals al mercat rus i en altres mercats pròxims. Entre les novetats, es potenciaran totes les activitats relacionades amb l’Any Europeu del Patrimoni Cultural, que a Lloret tindran visibilitat a través d’un complet programa de visites guiades al patrimoni cultural de la ciutat.

Diferents allotjaments de Lloret, com Don Juan Hotels i Rigat Park Hotel, també s’han desplaçat fins a Rússia per promocionar els seus establiments a la fira, en la qual també tenen presència les principals agències receptives que comercialitzen la destinació en el mercat rus: Novovira (Viajes Ancodes), Terramar Group i Viajes Olympia.

Aquest 2018 se celebra el 25è aniversari de la representació de l’Agència Catalana de Turisme a Moscou, que commemora l’establiment d’un centre de promoció turística pioner en la seva època i que va permetre iniciar i consolidar la relació entre els dos territoris.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “Enguany tornem a tenir bones perspectives en el mercat rus, seguint la tendència iniciada els últims dos anys on hem passat dels 36.000 viatgers del 2015 als més de 59.000 l’any passat. Catalunya va ser pionera a promocionar-se en aquest territori i volem seguir exercint aquest lideratge promocionant-nos en aquesta important fira i donant a conèixer tota la nostra oferta turística”.

El 2017 Rússia es va situar com el sisè mercat emissor més important per a Lloret de Mar amb 59.513 viatgers, un 5,3% sobre el total de viatgers.

Galeria

Notícies relacionades