Lloret de Mar present a la MITT de Moscou

Recentment la vila va acollir un congrés amb els 190 agents de viatges de l’operador turístic Natalie Tours

MITT2015Lloret Turisme es troba a la MITT de Moscou, una de les principals fires turístiques internacionals.

Lloret Turisme hi assisteix amb l’alcalde de Lloret, Romà Codina, i el regidor de Turisme, Jordi Orobitg, que s’han reunit amb els diferents operadors turístics russos que comercialitzen Lloret de Mar per fer un seguiment de la situació d’aquest mercat.

Jordi Orobitg, regidor de Turisme, explica que “el context econòmic i polític actual de Rússia ha frenat les reserves i es preveu un descens en el nombre de turistes; tot i això, els operadors turístics, basant-se en la davallada de l’any passat, han canviat l’estratègia de comercialització i realitzen operacions a curt termini que suposen un menor risc i que permeten anar veient com evoluciona el mercat”.

Romà Codina diu que “el mercat rus té un gran potencial i cal continuar invertint-hi. Els operadors turístics agraeixen el suport en aquests moments complicats”. L’alcalde també ha destacat que “a banda del mercat pròpiament rus, també tenim l’obertura d’altres mercats de la Comunitat d’Estats Independents com són Azerbaidjan, Kazakhstan, Armènia, Moldàvia i països bàltics, mercats que ara són emergents, però que es poden anar consolidant.”.

Fa poc més d’un mes, Lloret de Mar va acollir un congrés amb 190 agents de viatges d’un dels principals operadors turístics russos, Natalie Tours. La seva directora, Natalia Vorabieva, va remarcar llavors la importància de mantenir el missatge que “la Costa Brava encara és atractiva per al turista rus i que és benvingut”.

El mercat rus és el tercer mercat internacional de Lloret de Mar, el que suposa un 10% del total, uns 100.000 viatgers a l’any.

Notícies relacionades