Lloret de Mar, present al festival ciclista Sea Otter Europe a Girona

A més de la participació a la fira ciclista, ha acollit un viatge de familiarització amb professionals i periodistes especialitzats

Lloret Turisme, com a destinació amb una àmplia oferta especialitzada en ciclisme de carretera i muntanya, ha participat aquest cap de setmana passat a la fira Sea Otter Europe, que ha tingut lloc a Girona des de divendres i fins diumenge.

L’esdeveniment ha comptat amb més de 50.000 visitants, especialment aficionats i practicants de ciclisme, que s’han interessat per l’oferta especialitzada de Lloret de Mar en aquest esport. Altres destinacions del territori com Girona, Tossa de Mar, Palamós, Empuriabrava, Sant Feliu de Guíxols i Blanes també han participat a la Sea Otter Europe.

Com a complement a la fira, el Patronat de Turisme Costa Brava va organitzar pel territori un viatge de familiarització amb premsa especialitzada dels països nòrdics, Regne Unit, Bèlgica, Alemanya i els Països Baixos, i representants de clubs ciclistes del Regne Unit. El grup va tenir l’oportunitat de visitar Lloret i participar en un sopar el divendres en què es va dur a terme una presentació sobre les possibilitats que Lloret de Mar ofereix als practicants d’aquesta disciplina, que es va complementar dissabte al matí amb una sortida per seguir una de les rutes recomanades en el projecte Lloret Cycling que combina mar i muntanya.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “Des de l’any passat, estem duent a terme una estructuració del nostre producte ciclista i veiem que la rebuda és molt positiva. Disposar d’un material específic com fullets, rutes recomanades amb tracks i altimetries i fotos i vídeos és molt benvingut tant pels operadors que treballen aquesta disciplina com pel aficionats que ens visiten per practicar aquest esport.”

Lloret de Mar rep anualment més de 5.000 ciclistes, entre professionals i amateurs, en una temporada que s’allarga des de novembre fins al juny, el que permet desestacionalitzar la temporada turística i allargar-la fora dels períodes habituals en què el producte de sol i platja és el protagonista.

La Sea Otter Europe ha tingut lloc a Girona, al costat del parc de la Devesa, des de divendres a la tarda fins diumenge al matí, en tres dies de fira amb entrada gratuïta al recinte, on han exposat 380 marques i proveïdors. A més dels 50.000 visitants, ha comptat amb 5.000 ciclistes participants a les diferents proves esportives que han tingut lloc en el marc de l’esdeveniment.

Galeria

Notícies relacionades