Lloret de Mar presenta la seva oferta turística al sud de França

El mercat francès, amb un 20% del total dels visitants, concretament 203.457 viatgers, és el principal mercat estranger que rep la ciutat

foto retocadaLloret de Mar va ser present en l’acció promocional Village Catalan, celebrada a la ciutat de Lió.

Aquesta acció, impulsada per l’Agència Catalana de Turisme, vol potenciar el turisme de les comarques gironines amb la finalitat de captar públic per a la temporada d’estiu. Els assistents a la fira van poder gaudir de degustacions gastronòmiques, actuacions culturals de dinamització com ara havaneres o castellers  i activitats dinàmiques infantils com la que va presentar Lloret, que va tenir una gran acceptació del públic.

Lloret Turisme també va ser present, el 20 de maig, a l’acció organitzada a la ciutat francesa de Tolosa, on es va realitzar un taller entre una trentena d’empresaris gironins, principalment del sector de l’allotjament, de les activitats i del turisme de negocis, i una cinquantena d’empreses organitzadores d’esdeveniments i agents de viatges francesos. El Lloret Convention Bureau va assistir-hi conjuntament amb els membres Marsol Hotels, Guitart Hotels, Rigat Park&Spa Hotel i Hotel&Spa Santa Marta.

Aquest cap de setmana, un grup de venedors de l’operador francès Salaün ha visitat Lloret en un viatge de familiarització per conèixer l’oferta turística de la nostra destinació i el seu potencial per a grups.

L’assistència i organització d’aquest tipus d’accions és important per tal de fidelitzar el mercat francès, que es situa en el primer lloc quant a procedències de viatgers internacionals que arriben a la nostra població, amb un 20% del total.

Lloret de Mar va rebre més d’un milió de viatgers l’any 2013, i és França, amb 203.457 viatgers, el principal mercat estranger. El segueix Alemanya, amb un 12%, 123.963 viatgers; i Rússia, amb un 11%, 107.590 viatgers.

Notícies relacionades