LLORET DE MAR PROMOCIONA EL TURISME ESPORTIU

Aquesta setmana ha participat en un viatge de familiarització i en la fira Unibike a Madrid

Lloret Turisme, entitat de promoció de Lloret de Mar com a destinació turística, ha participat aquesta setmana en dues accions promocionals de turisme esportiu seguint amb la seva estratègia marcada per a aquest producte turístic específic.

Per una banda, el dissabte passat es va organitzar, en col·laboració amb l’agència lloretenca Traveltec, un viatge de familiarització amb l’agència de viatges Equity a través del qual tretze professionals de la divisió específica del grup Inspiring Learning van desplaçar-se a Lloret per conèixer les instal·lacions esportives municipals de la vila. Els participants eren els venedors i comercials que directament s’encarreguen de vendre i coordinar estades esportives per a diferents escoles del mercat anglès.

Per altra banda, i seguint amb la promoció específica del producte de ciclisme en carretera, des d’ahir l’entitat es troba en una acció de prospecció a la fira Unibike, que es celebra del 22 al 25 de setembre a Madrid. Es tracta de la fira més important en ciclisme de l’àmbit nacional i Lloret Turisme hi participa durant els dos primers dies, quan tenen lloc les jornades professionals i abans que la fira s’obri al públic final el dissabte. A la fira, que compta amb més de 200 expositors i 500 marques del sector de la bicicleta, tindrà lloc un workshop amb operadors turístics específics del sector i el fòrum de turisme Unibike amb la presentació de les destinacions turístiques expositores.

S’aprofitarà aquesta fira per presentar als operadors el nou fullet turístic específic que Lloret Turisme acaba d’editar per tal de promocionar el ciclisme en carretera en els diferents mercats potencials. La publicació compta amb informació pràctica en tres idiomes de les cinc rutes principals que es poden seguir des de Lloret afegint-hi detalls sobre punts d’interès que es poden trobar en els recorreguts i una llista dels hotels certificats per l’Agència Catalana de Turisme per a aquesta modalitat esportiva.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “Un dels objectius estratègics que ens hem marcat aquest 2016 ha estat potenciar el turisme esportiu, tant per a les disciplines que requereixen la utilització dels nostres equipaments municipals com altres en què no és necessari i on tenim un gran potencial de creixement com és el cas del ciclisme de carretera. Com a municipi estem ja certificats per a aquesta disciplina i comptem també amb 15 hotels certificats que compleixen tots els requisits per allotjar ciclistes.”

Galeria

Notícies relacionades