Lloret de Mar segueix creixent com a seu de produccions audiovisuals el primer semestre de 2014

El Lloret Film Office ha acollit rodatges d’importants marques com Nintendo o Caprabo i els videoclips d’Inna i Kiki Doll

NDP Lloret Film OfficeLloret de Mar continua essent escenari de diferents rodatges televisius.

El Lloret Film Office, divisió de l’entitat de promoció turística Lloret Turisme que té per objectiu gestionar les diferents tipologies de producció, ha acollit vuit rodatges durant aquest primer semestre de l’any. Entre les produccions trobem rodatges d’anuncis publicitaris, documentals, sèries i sessions fotogràfiques. La majoria d’aquests rodatges s’han dut a terme a cala Boadella

, que es posiciona com a la localització més demanada.

Farris&Juice, Caprabo, Nintendo o la cadena supermercats Lidl han estat algunes de les reconegudes marques internacionals que han apostat per Lloret per establir la localització del seu rodatge.

També ho ha fet la cantant Inna, que va rodar part del seu videoclip Cola Song a la platja de Sa Boadella. El vídeo ja ha aconseguit més de 15 milions de reproduccions a Youtube, i la cançó es posiciona al capdamunt de les llistes d’èxits. La cantant Kiki Doll és una de les altres destacades cantants que ha escollit Cala Boadella com escenari de seu darrer videoclip.

Pel que fa a sessions fotogràfiques, cal destacar la realitzada als Jardins de Santa Clotilde per Vogue, revista de referència del món de la moda.

El potencial de la Costa Brava Sud (Blanes, Lloret i Tossa) com a seu de rodatges publicitaris va creixent cada cop més. Enguany Tossa de Mar ha estat la població escollida per protagonitzar l’anunci de l’estiu d’Estrella Damm, sota l’eslògan “La música és cultura”, amb cala Futadera i cala Pola com a escenaris principals.

El Lloret Film Office, adherit a la xarxa de Catalunya Film Commision, segueix creixent i apostant per oferir un servei de qualitat que faciliti la informació necessària per planificar, agilitzar i produir els rodatges en les millors condicions.

En aquest sentit avui ha tingut lloc la presentació del llibre Catalunya de pel·lícula d’Eugeni Osàcar.

Catalunya de pel·lícula és una iniciativa conjunta de l’editorial Diëresis, l’Agència Catalana de Turisme i Eugeni Osàcar, expert en cinema i turisme i director del Màster en Gestió Turística del CETT. El llibre fa un recorregut per 300 localitzacions de cine arreu del territori i és una molt bona mostra del potencial de Catalunya com a espai de rodatges, donat que inclou uns 170 títols de pel·lícules i una menció a cadascuna de les comarques catalanes.

Lloret de Mar apareix mencionat en diverses ocasions al llibre i és una de les rutes proposades. La primera aparició és al capítol 1, “les estrelles de Hollywood i la Costa Brava”, anys 50 i 60, i a la ruta que va de Blanes al Cap de Creus. La segona menció és al capítol 6, “Catalunya, un plató obert al món” i es parla del rodatge a cala Boadella de Sahara i de Zindagi na milegi dobara.

Notícies relacionades