Lloret de Mar serà present aquest cap de setmana a la fira Fahrrad- & WanderReisen a Stuttgart

Aquesta fira complementària de la CMT està especialitzada en ciclisme i turisme actiu

Lloret Turisme seguirà apostant aquest 2019 per promocionar activitats de turisme actiu amb el programa Lloret Nature

Lloret de Mar participa aquest cap de setmana a la fira Fahrrad- & WanderReisen (dedicada al ciclisme i vacances d’aventura amb senderisme) que té lloc a la ciutat alemanya de Stuttgart. Es tracta d’una fira complementària a la CMT (una fira turística vacacional de referència en el mercat alemany) on es preveu la participació de més de 340 expositors de 17 països i l’assistència de 40.000 persones interessades en ciclisme i turisme actiu.

Aquesta és la tercera vegada que Lloret de Mar participa en aquesta fira dins l’espai expositiu de la marca Catalunya i en aquesta ocasió es troba acompanyada d’altres empreses i destinacions del territori com Cambrils, Pirineus o Costa de Barcelona.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: ”En aquesta fira de públic final tenim demandes molt concretes de la nostra oferta de turisme actiu com rutes de ciclisme, allotjament especialitzat i activitats que es poden fer a l’aire lliure tot l’any especialment de senderisme. Amb els esforços que hem fet els últims anys per estructurar la nostra oferta de turisme actiu i especialment de ciclisme podem oferir propostes variades i singulars, adaptades a les necessitats de cada assistent, el que els permet conèixer amb profunditat ja des del seu país tot el que Lloret de Mar els pot oferir en les seves vacances”.

Aquest 2019 Lloret Turisme reprendrà el programa Lloret Nature, en marxa des de 2017, amb noves propostes que permeten descobrir el patrimoni natural i cultural de Lloret de Mar combinant una part didàctica de coneixement de l’entorn amb la pràctica d’activitats de turisme actiu com són la marxa nòrdica, el caiac o la immersió lleugera.

L’interès dels visitants de Lloret de Mar en els productes de turisme actiu i natura queda palès en l’anàlisi de les mencions a les xarxes socials que proporciona la plataforma d’intel·ligència turística Mabrian, de la qual Lloret Turisme disposa des de l’any passat. Aquests productes que inclouen les mencions a les xarxes socials d’activitats com ciclisme, submarinisme, immersió lleugera i conceptes relacionats com naturalesa, muntanya o bosc es situen com el quart i el cinquè producte amb més interès i també es troben entre els cinc principals productes amb més satisfacció amb uns índexs per sobre de 74.

Lloret de Mar va rebre durant el 2017 89.903 viatgers alemanys, situant aquest mercat emissor com el tercer més important per a la destinació després del mercat nacional i el francès.

Galeria

Notícies relacionades