Lloret de Mar seu de “Som de Mar”, el nou festival d’estiu de la Costa Brava

Els concerts es faran als Jardins de Santa Clotilde, declarats Bé d’Interès Cultural i que es troben sobre la cala de Sa Boadella

Lloret de Mar va presentar ahir el nou festival de música d’estiu que estrena la Costa Brava, “Som de Mar”, que tindrà lloc del 23 al 30 d’agost, i que està organitzat per la productora musical U98 i l’Ajuntament de Lloret de Mar amb el suport de la Diputació de Girona i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona. El diputat de la Diputació de Girona, Jordi Camp ha remarcat que “per a la Diputació de Girona és un orgull poder participar i donar suport al festival. El nostre compromís amb la cultura és ferm i per això des de la corporació creiem en els festivals com a motor cultural, social i econòmic”.

Els concerts es duran a terme als Jardins de Santa Clotilde; uns jardins històrics d’inspiració renaixentista italiana que daten del 1919 i que estan declarats Bé d’Interès Cultural per la Generalitat de Catalunya. L’alcalde de Lloret de Mar ha explicat que “Aquest 2020 quedarà marcat per la COVID19 però també, com totes les crisis, com l’any de nous reptes i oportunitats. Aquest festival d’estiu que tenim el privilegi d’ubicar a un espai cultural únic a Europa com són als Jardins de Santa Clotilde, n’és un d’ells”.

Aquesta primera edició arrenca amb reconeguts artistes com Judith Neddermann, Ramon Mirabet, Sofia Ella o el Pot Petit, entre d’altres. El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, ha remarcat que “Tant el festival com la ubicació que ens ofereixen els Jardins de Santa Clotilde són una aposta estratègica que ens ha de permetre donar a conèixer i reforçar tot el potencial de Lloret de Mar”. I ha afegit “La situació actual fa que aquest primer any estiguin previstos concerts amb un aforament per quatre-centes persones i de cara a l’any vinent poder ampliar fins a mil persones”. La venda d’entrades estarà disponible al web somdemarfestival.com

Justament amb aquest objectiu de poder mostrar els Jardins de Santa Clotilde el director del festival “Som de Mar”, Carles Gilibets explica que “el festival obrirà portes a partir de les 20 h i fins la 1 h els assistents podran gaudir dels seus racons, veure actuacions de grups locals i fer un tast de la gastronomia mediterrània de la mà del Gremi de bars, restaurants i cafeteries de Lloret de Mar, desfilades de moda i accions conjuntes amb l’Associació de Comerciants fins que arrenquin els concerts a les 22 h”. El festival seguirà un estricte protocol de seguretat garantint el distanciament social i aplicant les mesures recomanades de prevenció de la COVID19.

 

Galeria

Notícies relacionades