Lloret de Mar, seu del “Meet Catalunya”

El “Meet Catalunya” és la trobada comercial de referència per al sector català de turisme de negocis i reuneix 92 empreses i entitats catalanes i 80 operadors turístics de 19 països diferents

El director de l’Agència Catalana de Turisme (ACT), Xavier Espasa, i l’alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat, han inaugurat la segona edició del “Meet Catalunya”, que tindrà lloc al llarg del dia d’avui a l’Auditori Gran Casino Costa Brava de Lloret de Mar. Prèviament, ahir, es va fer l’acte oficial de benvinguda als Jardins de Santa Clotilde on els participants varen poder gaudir d’un taller de daiquiri, dels parlaments institucionals i d’un sopar.

El “Meet Catalunya” és la trobada comercial de referència per al sector català de turisme de negocis. Enguany aquest workshop donarà lloc a més de 1.700 cites comercials entre 92 empreses i entitats catalanes i 80 operadors turístics de 19 països diferents (Alemanya, Azerbaitjan, Bèlgica, Canadà, Dinamarca, Estats Units, Finlàndia, França, Irlanda, Israel, Itàlia, Mèxic, Noruega, Països Baixos, Regne Unit, Rússia, Suècia, Tailàndia i Xina).

El director de l’Agència Catalana de Turisme, Xavier Espasa, ha recordat que “el “Meet Catalunya” és un dels esdeveniments més importants de l’any, especialment pel que fa al turisme negocis, reunions i incentius, un segment clau que atrau un turisme de qualitat i alhora ajuda a la desestacionalització del turisme”.

Per la seva banda, l’alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat, ha afirmat que “Lloret de Mar té una important oferta público-privada especialitzada en el turisme de reunions i esdeveniments, que es promociona a través del Lloret Convention Bureau, i que ens ha permès captar i fidelitzar multinacionals com Audi, Orange França, AMGEN, SANOFI, IKEA, Desigual o OKQ8. Per a Lloret de Mar és una gran oportunitat haver estat la seu del “Meet Catalunya” 2017 i haver pogut mostrar els nostres atractius de primera mà”.

Posteriorment a la trobada comercial, del 15 al 17 de juny, els operadors turístics participants tindran l’oportunitat de conèixer l’oferta catalana de turisme de negocis “in situ” a través de diversos viatges de familiarització.

Així, els operadors s’han distribuït en grups per participar en els sis viatges de familiarització organitzats per l’ACT, dos dels quals passaran per Lloret de Mar; un farà Lloret, Barcelona i Sitges i inclou activitats de relax i spa a l’Institut Gem, tapes al Restaurant Romaní, activitats d’outdoor com caiac i marxa nòrdica i allotjament a l’hotel Evenia Olympic Palace. El segon famtrip que passa per Lloret de Mar es centrarà més en el passat indià de la vila amb allotjament a l’hotel Anabel, visita i concert de jazz a l’hotel Delamar, que està totalment tematitzat amb ambient indià; visita guiada al patrimoni indià de la vila, amb la recent inaugurada casa-museu Can Font i dinar al restaurant de Sant Pere del Bosc, també patrimoni indià. La part cultural es complementarà amb activitats a l’aire lliure com el golf.

El “Meet Catalunya” està organitzat per l’Agència Catalana de Turisme mitjançant el Catalunya Convention Bureau i compta amb la col·laboració del Lloret Convention Bureau. Hi participen també el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Costa Brava Girona Convention Bureau, Girona City Convention Bureau, Costa Daurada Convention Bureau, Tarragona Convention Bureau, Barcelona Convention Bureau, Sitges Convention Bureau i Turisme de la Garrotxa.

Galeria

Notícies relacionades