Lloret de Mar signa una aliança estratègica amb el Circuit de Barcelona-Catalunya

Els dos organismes promocionaran internacionalment el Gran Premi de Formula 1 i l’esdeveniment Lloret Formula Weekend

_DSC7804L’alcalde de Lloret de Mar, Romà Codina, i el director general del Circuit de Barcelona-Catalunya, Salvador Servià, han signat un conveni de col·laboració mitjançant el qual s’estableixen accions de promoció conjunta d’ambós esdeveniments. Pel director general del Circuit de Barcelona-Catalunya “aquest conveni reforça un lligam que Lloret de Mar ja manté des de fa molts anys amb el món del motor”.

El conveni té per objectiu potenciar ambdós esdeveniments a través d’accions de promoció i comercialització conjuntes amb accions com visites comercials, mailings a operadors turístics, inclusió de la imatge en suports publicitaris i la visibilitat que ofereix la vinculació a una prova d’aquest prestigi internacional.

El Lloret Formula Weekend, que té lloc durant el cap de setmana del FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA PIRELLI 2014, del 9 a l’11 de maig, és un esdeveniment ple d’activitats relacionades amb el món del motor i l’oci. Lloret de Mar ofereix paquets temàtics d’experiències, tres dies d’exhibicions de monoplaces històrics de pilots com Schumacher i Senna pel centre de Lloret.

Segons paraules del regidor de turisme, Jordi Orobitg “la creació d’un esdeveniment temàtic, reforça la seva aposta per vincular-se a aquest esdeveniment esportiu de gran interès internacional. L’any passat es calcula que la vila va acollir més de 4.000 persones vingudes especialment per veure el Gran Premi de Formula 1”.

L’esdeveniment coincideix amb la Lloret Night Shopping per fer encara més atractiva l’oferta d’activitats i esdeveniments de la població per situar-se com un referent en el turisme de proximitat i esdeveniments.

Notícies relacionades