Lloret de Mar s’omplirà de golfistes durant el cap de setmana

Es tracta de participants al Torneig Internacional de Pitch-and-putt de Lloret i de la Golfy Cup Catalogne

Aquest cap de setmana Lloret de Mar rebrà la visita dels participants en dos esdeveniments de golf que en total portaran gairebé 400 golfistes a la nostra vila.

Durant tot el cap de setmana es celebrarà a Lloret de Mar la 5a edició del Torneig Internacional de Pitch-and-putt de Lloret amb la participació de 142 esportistes procedents de Catalunya, Holanda, Alemanya, França, Irlanda, Rússia i el País Basc. Es tracta d’un torneig en diferents modalitats de parelles que gaudeix de molt renom entre els practicants d’aquest esport i està organitzat pel Pitch & Putt Golf Papalús de Lloret.

El dissabte arribaran a Lloret els 240 participants en la 3a edició de la Golfy Cup Catalogne, que des del dia 1 de novembre han estat competint en diferents camps de golf de la Costa Brava. El grup d’esportistes francesos celebrarà a l’Evenia Olympic Resort el sopar de gala i l’entrega de premis. Golfy és la xarxa més important de golfistes de França i compta amb més de 50.000 associats.

Cal destacar que el proper mes de desembre es coneixerà la seu de l’edició de 2022 de la Ryder Cup, esdeveniment en què participen els millors golfistes del món, i per a la qual s’ha presentat la candidatura de Costa Brava-Barcelona. La competició es duria a terme a les instal·lacions del PGA Catalunya Resort, situades a 25 km de Lloret de Mar. La celebració d’aquest esdeveniment de ressò internacional a la Costa Brava ajudaria a promocionar la zona com a destinació especialitzada en golf a tot el món.

El turisme esportiu segueix essent un dels productes estratègics per a Lloret de Mar ja que la majoria de tornejos i estades esportives es situen fora de la temporada turística habitual. Durant el 2014 van visitar Lloret de Mar 40.253 esportistes i 15.693 acompanyants.

Notícies relacionades