Lloret ha acollit una trobada esportiva d’una multinacional farmacèutica

Han participat més de 800 treballadors dels diferents centres de producció que té arreu del món

El posicionament de Lloret de Mar com a seu de turisme de reunions i esdeveniments es va consolidant paulatinament; la setmana passada, a banda del fòrum d’excel·lència que va reunir líders empresarials, socials i acadèmics, la ciutat va acollir la trobada internacional d’una important multinacional farmacèutica de prestigi internacional.

En total més de 800 participants varen participar en aquesta concentració que es va caracteritzar per la combinació de MICE & Esports, és a dir, es varen dur a terme sessions formatives pels assistents, en aquest cas a l’Evenia Olympic Resort. La part esportiva, enfocada sobretot a esports que fomentin el treball en equip, va tenir també un paper destacat amb l’organització d’un torneig de futbol que es va dur a terme al Top Ten Tordera.

Jordi Orobitg, regidor de turisme, explica “Tant el turisme de reunions i d’esdeveniments com el turisme esportiu disposen d’una oferta especialitzada i concentrada que permet que tingui un gran atractiu pels organitzadors que volen combinar aquests dos segments”. I afegeix “les empreses cada cop donen més importància a reforçar entre els seus treballadors valors com el treball en equip, lideratge, companyerisme, confiança i aquests valors es poden treballar molt bé des de la vessant esportiva”.

Galeria

Notícies relacionades