Lloret inicia la seva programació nadalenca amb la campanya “Be a nadalenc”

La primera activitat, l’encesa de llums, serà demà a les 17.30 h a la plaça de la Vila amb un acte festiu i obert a tothom

Lloret de Mar inicia la seva programació nadalenca amb la tradicional encesa oficial de llums, prevista per demà a les 17.30 h a la plaça de la Vila.

L’activitat donarà el tret de sortida a la programació nadalenca de Lloret. Com cada any l’arbre de Nadal serà el primer element nadalenc que s’il·luminarà i posteriorment hi haurà animació musical i xocolatada per a tots els assistents.

Enguany, la campanya de Nadal s’emmarca en la campanya promocional de Lloret TurismeBe a lloretenc”, iniciada la primavera passada que inclou diferents propostes a Lloret de Mar relacionades amb les tradicions de la vila i la seva oferta turística.

Per a aquestes festes i sota l’eslògan “Be a Nadalenc”, s’oferirà una completa programació d’activitats de Nadal i Reis que donen continuïtat a la campanya promocional amb diferents propostes per viure aquestes festes tradicionals.

La següent activitat tindrà lloc el proper 7 de desembre, a les 17 h, a la plaça de Pere Torrent, amb un festival infantil de personatges inspirats en el món de Disney.

Galeria

Notícies relacionades

Lloret de Mar seu del Congrés Mundial de Turisme Esportiu de la Generalitat de Catalunya i de l’Organització Mundial del Turisme (OMT)

Lloret de Mar seu del Congrés Mundial de Turisme Esportiu de la Generalitat de Catalunya i de l’Organització Mundial del Turisme (OMT)

La Generalitat de Catalunya, a través de l’Agència Catalana de Turisme, va fer oficial ahir que el Congrés Mundial de Turisme Esportiu tindrà lloc …