Lloret inicia sessions de dinamització per donar a conèixer l’itinerari Vies Braves

El proper diumenge es dura a terme la inauguració oficial en el marc de la tradicional travessia nedant a la badia de Lloret

vies_bravesL’Ajuntament de Lloret de Mar ha engegat una iniciativa per donar a conèixer les Vies Braves. A Lloret de Mar, aquest carril de natació en aigües obertes enllaça les platges de Fenals i de Santa Cristina passant per la cala d’en Sureda i la cala Sa Boadella, sumant un total de 1,2 km.

Les sessions de dinamització es duran a terme al Centre d’Interpretació Ambiental, Casa del Mar, ubicat a la platja de Fenals, que serà el centre de referència de la Via de Lloret, per comprar/llogar material o deixar les pertinences dels usuaris.

Les dates previstes són:

 

– Els dimecres, dia 9, avui, i 23 de juliol, 6 i 20 agost, i 3 i 17 setembre a les 16 h

– Els dissabtes 19 de juliol, 2, 16, 30 d’agost, i 13 i 20 setembre a les 10 h

L’objectiu d’aquestes sessions és  formar i informar sobre les recomanacions generals d’ús i seguretat de les Vies Braves a tots els assistents, incidir i treballar la motivació dels usuaris en l’activitat, assessorar els assistents amb la tècnica de crol i amb tot el que faci referència la utilització de material tècnic per a natació i snorkel, donar les indicacions d’ús per tal d’aprofitar al màxim les possibilitats de la Via Brava per realitzar una pràctica segura i beneficiosa i fomentar les actituds respectuoses cap al nostre entorn natural i ajudar a preservar el fons marí.

El proper diumenge en el marc de la travessia de natació que organitza el Club Natació Lloret, a la zona de la plaça de la Sardana es realitzarà la inauguració de la Via Brava amb carpes informatives i diferents activitats. L’Ajuntament considera que aquest esdeveniment és ideal per donar a conèixer aquest itinerari per mar als participants, molts d’ells nedadors amateurs que entrenen a mar obert i tindran en aquesta nova iniciativa un bon espai d’entrenament.

Notícies relacionades