Lloret de Mar acull dues de les activitats del primer M&I Experience celebrat a la demarcació de Girona

L’esdeveniment va comptar amb la participació de gairebé 70 professionals del sector del turisme de reunions europeu

Per al 2019 ja s’ha confirmat la celebració del M&I Experience TOUR de MICE del mateix organitzador, que tindrà lloc del 3 al 6 d’octubre

Lloret de Mar va acollir el mes passat dues de les activitats organitzades amb motiu de la celebració del primer M&I Experience MICE Masters, que va tenir lloc a la demarcació de Girona del 29 de novembre al 2 de desembre.

L’esdeveniment, amb seu a l’Hotel Camiral de Caldes de Malavella, va comptar amb un complet programa d’activitats repartit per diferents indrets del territori amb l’objectiu de crear dinàmiques i sessions de treball que possibilitessin el networking entre els gairebé setanta professionals participants, que tenien com a nexe l’afició al golf.

En el cas de Lloret de Mar, el Lloret Convention Bureau va ser l’encarregat de coordinar per a l’esdeveniment un sopar amb temàtica indiana al restaurant Sant Pere del Bosc el divendres a la nit. L’àpat es va complementar amb un taller de daiquiri ─còctel d’arrels lloretenques─, un photocall amb atrezzo i la participació dels gegants indians de Lloret de Mar i d’actors caracteritzats, que van dinamitzar la vetllada i van donar a conèixer el llegat indià de Lloret.
El diumenge al matí, part dels assistents a l’esdeveniment es van tornar a desplaçar a Lloret de Mar per dur a terme una visita guiada als Jardins de Santa Clotilde i conèixer les possibilitats que ofereix l’espai per a l’organització d’esdeveniments.

Wordlwide Events, impulsor dels esdeveniments M&I, és el principal organitzador europeu de workshops al sector del turisme de reunions i, arran de la candidatura presentada pel Costa Brava Girona Convention Bureau del Patronat de Turisme Costa Brava Girona i els convention bureaux locals de Girona i Lloret de Mar, aposta per continuar celebrant esdeveniments a la demarcació de Girona en el decurs de 2019. Així, Worldwide Events ja ha confirmat la celebració del M&I Experience TOUR de MICE, que tindrà lloc del 3 al 6 d’octubre amb la participació de professionals europeus del sector MICE que comparteixin l’afició pel ciclisme. En aquesta ocasió la seu de l’esdeveniment es repartirà entre Lloret de Mar, Platja d’Aro i Caldes de Malavella.

En paraules de Montse Belisario, directora del Lloret Convention Bureau: ”Tot i que el Lloret Convention Bureau ja havia participat com a assistent en esdeveniments M&I Forums, la relació es va intensificar arran de la participació d’un dels seus responsables en un viatge de familiarització organitzat a través del Projecte OGL que tenim en marxa amb el Girona City Convention Bureau i Reunions entre volcans d’Olot. Amb l’èxit d’aquesta primera edició del M&I Experience s’ha consolidat la seva aposta pel territori i el fet d’acollir novament un esdeveniment M&I Experience de cara al proper any demostra que a Lloret de Mar tenim una oferta específica àmplia i professional que ens permet fidelitzar agències i organitzadors d’esdeveniments un cop ja ens han conegut”.

Galeria

Notícies relacionades