LLORET DE MAR ACULL DUES COMPETICIONS ESPORTIVES I SIS ESTADES DURANT EL MES D’AGOST

Des de dissabte passat té lloc el campionat de waterpolo Be water my friend amb 850 participants

Lloret de Mar està aconseguint enguany consolidar el turisme esportiu també durant els mesos d’estiu,  temporada baixa per a aquest producte turístic. El mes d’agost, tradicionalment un dels mesos més fluixos, ha portat a la vila més de 1.800 esportistes i acompanyants en un total de vuit esdeveniments esportius: sis estades esportives i dues competicions.

Les sis estades han portat a Lloret 155 esportistes de tres modalitats esportives: tres d’handbol, una de futbol i dues de bàsquet amb participants provinents de Noruega, Islàndia, Suècia, Escòcia, Estats Units i d’altres punts de Catalunya. Aquests grups han utilitzat les instal·lacions municipals del Pavelló Pompeu Fabra, el Pavelló del Molí i el Camp de Futbol del Molí.

Pel que fa a les competicions, la primera a celebrar-se va ser la Lloret Night Trail, que va tenir lloc el 13 d’agost passat amb 482 participants. Una cursa de muntanya amb dues distàncies (7 i 16 km) que enguany celebrava la primera edició amb un recorregut que va sortir des de l’Oficina de Turisme central i, després de discórrer per boscos i el camí de ronda, va acabar a la platja de Lloret.

Des del 27 d’agost i fins al 4 de setembre té lloc el campionat de waterpolo Be water my friend a la piscina olímpica municipal on competeixen 850 participants de països com Alemanya, Croàcia, Sèrbia, Regne Unit, Itàlia, Hongria i Espanya. A més dels participants, 800 acompanyants també s’han desplaçat fins a Lloret de Mar amb motiu de la competició.

Altres competicions que han tingut lloc durant els primers dies de setembre són: un Stage del Club de Judo Nova Unió els dies 3 i 4 de setembre al Pavelló Molí amb 250 participants i 200 acompanyants de Catalunya, França i Rússia; un Campus de rítmica del 29 d’agost al 3 de setembre al Pavelló Molí amb 40 gimnastes de 5 a 12 anys i la Regata de llaguts el 4 de setembre amb 600 participants i 400 acompanyants.

Galeria

Notícies relacionades