Lloret de Mar celebra el Dia Mundial del Turisme

La destinació ofereix jornada de portes obertes al patrimoni cultural, visites guiades en idiomes i dos espectacles nocturns

Lloret de Mar, 26 de setembre de 2019.- Lloret de Mar se suma un any més a la celebració del Dia Mundial del Turisme oferint un programa d’activitats culturals i musicals gratuïtes per a aquest divendres.

Durant tot el dia, els visitants podran gaudir d’una jornada de portes obertes a diferents espais del Museu Obert de Lloret (MOLL): Museu del Mar, Jardins de Santa Clotilde, Turó Rodó, Can Saragossa i Castell de Sant Joan.

A més a més, per als que desitgin conèixer més sobre la història de Lloret, s’oferiran tres visites guiades que permetran descobrir el llegat indià que amaga el centre històric de la vila i la casa-museu de Can Font. Les visites s’oferiran en castellà (11h), català (16:30h) i francès (18:30h).

Per acabar la celebració i ja ben entrat el vespre, es podrà gaudir de Lumen, un espectacle itinerant pel centre de la vila amb uns espectaculars gegants de llum que començarà a les 21h davant del Teatre Municipal i acabarà una hora després a la Roca d’en Maig passant pel Carrer Sant Pere i la Plaça de la Vila.

La diada acabarà amb un concert de rumba catalana a la Roca d’en Maig amb el grup ¾ de Rumba.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme “Ja fa tres anys que vam decidir recuperar aquesta celebració amb un doble objectiu: oferir una jornada d’activitats diferents als nostres visitants i posar en valor la principal indústria de la nostra ciutat sumant-nos a aquesta efemèride internacional. Enguany la celebració coincideix en divendres i esperem que tant els nostres visitants com la gent de Lloret se sumin a les activitats que hem preparat.”

Durant tota la jornada, les oficines de turisme de Lloret de Mar comptaran també amb una decoració especial i oferiran diferents sorpreses als visitants.

Notícies relacionades