Lloret de Mar celebra el Dia Mundial del Turisme

• S’han programat una sèrie d’activitats gratuïtes per al dimecres 27 de setembre que inclouen propostes de cultura i natura

Lloret de Mar, 25 de setembre del 2017. Lloret de Mar tornarà a celebrar enguany el Dia Mundial del Turisme amb un extens programa d’activitats gratuïtes amb l’objectiu de seguir apostant per oferir propostes de valor als visitants de la destinació.

Les activitats inclouen una sortida de marxa nòrdica pels boscos de Lloret, quatre visites guiades per la Ruta amb la possibilitat d’entrar a Can Font, una jornada de portes obertes a diferents elements patrimonials del Museu Obert de Lloret (Museu del Mar, Jardins de Santa Clotilde, Turó Rodó, Can Saragossa i Castell de Sant Joan) i dos espectacles nocturns a la plaça de la Vila a càrrec de The Wandering Orchestra i El Cigarrito de Después.

Totes les activitats s’ofereixen en diferents idiomes i són gratuïtes, amb inscripció prèvia a les oficines de turisme de Lloret.

Així mateix, durant aquest dia les oficines de turisme de Lloret es guarniran per a l’ocasió i comptaran amb diferents sorpreses per als visitants i el públic que s’hi vulgui acostar.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “A Lloret de Mar vivim principalment del turisme i la celebració del Dia Mundial del Turisme ha de ser un dia important per a la nostra vila. Com ja vam fer l’any passat, hem dissenyat un programa d’activitats en idiomes per als nostres visitants que com a novetat inclou dos espectacles a la nit a la plaça de la Vila que faran que la gent gaudeixi d’aquest dia fins ben entrada la nit”.

L’any passat més de 500 persones van participar en les activitats proposades per Lloret Turisme durant la celebració del Dia Mundial del Turisme.

La Wandering Orchestra i la formació de rumba El Cigarrito de Después actuaran a Lloret pel Dia Mundial del Turisme.

A partir de les 21.00 h s’ha previst l’actuació de l’esbojarrada Wandering Orchestra, que anirà buscant de forma irreverent el seu teatre per actuar a Lloret. Aquesta companyia de teatre de carrer iniciarà la seva actuació a la plaça de l’Ajuntament al punt de les 21.00 h i acabarà cap a les 22.00 h al pati de Ses Escoues. Els músics arribaran a Lloret amb Mozart i Beethoven a les seves maletes i els seus vells instruments carregats a l’esquena. Els cinc estranys músics de la Wandering Orquestra vindran a Lloret per fer un gran concert, l’únic problema és que ningú sap on han de tocar, on han d’anar ni amb qui han de parlar. Es tracta d’un espectacle de carrer apte per a tots els públics.

Rumba per acabar la nit amb la formació gironina El Cigarrito de Después

El Cigarrito de Después és un grup que barreja set artistes que provenen de llocs diferents i que es van unir a Girona l’any 2013 amb l’objectiu de fer de l’art i la música una sola cosa, un bon espectacle i un bon missatge: fer gaudir al públic i gaudir una bona estona a dalt de l’escenari.

La formació la integren set músics que oferiran un espectacle de rumba de carrer, swing, reggae i ska. El Cigarrito de Después està integrat per Erik Sánchez (guitarra i veu), Eloy Martín (guitarra i veu), Marc Martí (piano i cors), Verónica Aparicio (veu), Pol Bonay (baix i cors), Sergi Palacios (caixó i cors) i Cristian (bongos i cors).

Galeria

Notícies relacionades

Lloret de Mar participa en la Jornada Exceltur “SolyTur 2019, nous paradigmes competitius en les destinacions de sol i platja”