Lloret de Mar disposa de 5.000 places hoteleres acreditades Sense Gluten per l’Associació Celíacs de Catalunya

El parc aquàtic Water World, acreditat com a Espai amb oferta sense gluten, acollirà aquest diumenge el “Dia especial per al soci” de l’Associació

Lloret de Mar segueix avançant per convertir-se en una destinació de referència en la gastronomia saludable i en la gestió d’al·lèrgies i intoleràncies alimentàries.

Fruit de l’acord que l’Ajuntament de Lloret de Mar va signar el mes de febrer passat amb l’Associació Celíacs de Catalunya, ja són nou els hotels de Lloret de Mar que han estat acreditats per aquesta associació com a establiments Sense Gluten, el que representa gairebé 5.000 places hoteleres on les persones celíaques poden gaudir de la gastronomia amb total seguretat. Es tracta dels establiments: Hotel Anabel, Hotel Evenia Olympic Garden, Hotel Evenia Olympic Palace, Hotel Evenia Olympic Park, Hotel Evenia Olympic Suites, Hotel GHT Aquarium & Spa, Hotel GHT Oasis Park & Spa, Hotel GHT Miratge i Hotel Xaine Park.

A més d’aquests hotels, també està certificat com a Sense Gluten el Gnomo Parc i aquest estiu s’ha certificat com a Espai amb oferta sense gluten el parc aquàtic Water World. Precisament és aquest espai el que acollirà aquest diumenge el “Dia especial per al soci” en què les persones que formen part de l’Associació Celíacs de Catalunya tindran un preu especial en l’entrada al parc i podran gaudir de diverses activitats. Durant la jornada, també es podran degustar els productes que la food truck d’ALATRIA (acreditada per l’Associació) oferirà als visitants del parc.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “Gràcies a l’acord amb l’Associació Celíacs de Catalunya i a l’esforç dels nostres empresaris, en només uns mesos hem acreditat 5.000 places hoteleres i dos parcs d’activitats aptes per a persones celíaques. Cal tenir en compte que es tracta d’un col·lectiu molt sensible i fidel als llocs que disposen d’una oferta adaptada a les seves necessitats específiques, ja que acaben afectant també als seus acompanyants i és un condicionant important a l’hora d’escollir una destinació per a les seves vacances, especialment pel públic més familiar.”

Lloret Turisme va posar en marxa l’any passat l’Estratègia d’impuls al sector de la gastronomia de Lloret de Mar 2018-2022 en col·laboració amb la Fundació Alícia i el suport de l’Associació de Bars i Restaurants de Lloret de Mar i el Gremi d’Hostaleria de Lloret de Mar. Amb aquesta estratègia, Lloret de Mar vol posicionar-se com una destinació especialitzada en la cuina saludable i, a més dels onze establiments acreditats Sense Gluten, també compta amb setze establiments promotors de l’alimentació mediterrània i acreditats per l’Agència de Salut Pública de Catalunya a través del programa AMED.

Tots els establiments acreditats Sense Gluten i AMED es poden consultar al web de Lloret Turisme www.lloretdemar.org sota el paraigües LloretEat.

Galeria

Notícies relacionades