Lloret de Mar estrena la nova campanya promocional “Be a lloretenc”

La campanya, que es difon en línia a diversos mercats emissors internacionals, mostra l’oferta turística de la destinació a través d’un videoclip

Lloret de Mar, 4 de juny de 2018. Lloret de Mar va estrenar aquest mes de maig passat una nova campanya promocional de la destinació amb l’eslògan “Be a lloretenc”.

La campanya respon a l’estratègia de reposicionament de marca de la destinació i inclou diferents propostes sobre el que es pot ser (BE) a Lloret de Mar relacionades amb les tradicions de la vila i la seva oferta turística amb una imatge fresca i moderna.

Així, sota el concepte de “Descobreix tot el que pots ser a Lloret”, s’ofereixen un seguit de perfils com indiano, vogador, daiquiri, campió, fan, nedador, modernista…, per als quals s’ha desenvolupat un contingut associat basat en textos, fotos, vídeos i enllaços que permeten aprofundir en el concepte i en la cultura i la realitat lloretenca.

La campanya es basa en un videoclip que recull imatges de les diferents propostes i que es pot trobar al microlloc web mylloret.lloretdemar.org, on mensualment s’aniran ampliant els continguts amb noves propostes associades als diferents perfils del BE.

Des d’ara i fins al mes d’octubre, es durà a terme un pla de mitjans en línia en els principals mercats emissors per a la destinació (França, el Regne Unit, Alemanya i Espanya).

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “Aquesta primavera hem estrenat aquesta campanya amb la qual volem arribar als nostres visitants potencials per mostrar-los tota l’oferta turística actualitzada de la destinació a través d’un nou llenguatge audiovisual.”

Per a la campanya s’ha desenvolupat una composició musical feta a mida que es posarà a disposició del sector turístic per si en vol fer ús en els seus establiments, esdeveniments i comunicacions.

Notícies relacionades