Lloret de Mar organitza una Night Trail

Serà el 13 d’agost i es tracta d’una cursa de muntanya nocturna amb dues distàncies, de 7 i 16 quilòmetres

Dissabte, 13 d’agost, l’Ajuntament de Lloret de Mar i l’empresa Wefeelevents organitzen la primera Night Trail, una cursa de muntanya nocturna, amb sortida, a les 21.30 h, de davant del centre comercial Lidl de l’avinguda de les Alegries, que recorrerà la zona boscosa de Lloret de Mar i finalitzarà a la platja de Lloret, fent passar els corredors per la sorra fins a arribar al punt de meta, que estarà ubicat a l’alçada de l’ajuntament, on s’oferirà una botifarrada final per recuperar forces. La cloenda de l’esdeveniment serà a les 24 h.

La Night Trail ofereix dues distàncies, de 7 i 16 quilòmetres, i es facilitarà servei de lloguer de frontals a tots els participants per fer la prova. Joan Bernat, regidor d’Esports, explica que “la distància curta, de 7 quilòmetres, és ideal per iniciar-se, i la de 16 de quilòmetres, més dura”. Respecte als preus d’inscripció són de 15 € (7 km) i 20 € (16 km) amb l’opció d’obtenir el mallot Sural per 24,95 € amb la inscripció en alguna de les distàncies. A més, tots els participants rebran diferents obsequis com una samarreta, una motxilla de cordons i una cinta de cap; i hi haurà medalla per als que acabin la cursa.

Per començar a fer ambient, a partir de les 11 h i fins a les 24h, tindrà lloc la Fira del Corredor a la plaça de la Vila, un espai amb diferents estands de productes esportius i diferents activitats infantils.

Els dorsals es podran recollir d’11 a 16 h a la Fira del Corredor (davant de l’ajuntament de Lloret) i de 17 a 21h a la zona de sortida (davant del supermercat Lidl de Lloret).

Les inscripcions es poden formalitzar en l’enllaç: http://wefeeltrailseries.com/lloret-de-mar/inscripciones/. Es tancaran quan hi hagi 800 persones inscrites.

Galeria

Notícies relacionades

Lloret de Mar treballa en el seu Pla de sostenibilitat turística incorporant els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030