Lloret de Mar participa en el Som Cultura amb una visita teatralitzada al Cementiri Modernista

L’activitat, que és gratuïta, tindrà lloc el proper diumenge a les 17 h

Lloret de Mar ha organitzat per aquest diumenge a la tarda una visita teatralitzada al Cementiri Modernista amb motiu de la celebració del Som Cultura, el mes de les experiències culturals a la Costa Brava i el Pirineu de Girona.

L’esdeveniment ofereix durant el mes de novembre una sèrie d’activitats culturals per descobrir l’àmplia oferta cultural, patrimonial i d’espectacles de les comarques gironines.

En aquesta ocasió, des de Lloret de Mar s’ha proposat la visita teatralitzada, “Records del meu avi”, que ofereix una visita al Cementiri Modernista de la vila durant la qual un rapsoda acompanyat per les notes d’un violinista narrarà diferents contes que li explicava el seu avi quan ell era petit i el portava a passejar pel cementiri.

L’activitat és gratuïta però amb places limitades i cal inscripció prèvia a les oficines de turisme de Lloret de Mar.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “Participar en el Som Cultura que organitza el Patronat de Turisme Costa Brava Girona ens ajuda a promocionar la nostra oferta cultural entre el públic de proximitat i a desestacionalitzar la temporada turística oferint activitats d’alt valor afegit fora de la temporada habitual”.

Galeria

Notícies relacionades