LLORET DE MAR POSA EN MARXA LES ACTIVITATS DE DINAMITZACIÓ DE PLATGES

Enguany es presenten com a novetat l’Espai Nadó a la platja del centre i l’organització  d’activitats esportives dirigides a Fenals

Lloret de Mar, 7 de juliol del 2016. Lloret de Mar disposa ja de tots els serveis de dinamització de platges actius a les seves dues platges principals: la platja de Lloret i la platja de Fenals.

A la platja de Lloret el servei es va iniciar el 25 de juny amb la posada en marxa de tots els serveis: el Miniclub infantil per a nens i nenes de 3 a 12 anys per fer-hi activitats ludicoesportives, jocs de platja, tallers…; la Biblioplatja, un espai de lectura amb premsa nacional i estrangera; i enguany es presenta com a novetat l’Espai Nadó, una àrea dirigida als nens entre 0 a 3 anys i als seus pares i mares, que incorpora serveis com un canviador de bolquers, un microones o una nevera. Aquests tres espais estan oberts de 10:30 a 14 h i de 16 a 18 h, i es complementen amb l’organització d’activitats esportives dirigides cada matí a la Roca d’en Maig de 9 a 10 h i activitats esportives en grup monitoritzades que tenen lloc de 15 a 20 h a la zona habilitada.

A la platja de Fenals els serveis es varen iniciar el dilluns passat amb el Miniclub infantil, les activitats esportives en grup monitoritzades i, com a novetat d’aquest any, l’organització d’activitats esportives dirigides cada matí de 10:30 a 11:30 h a la zona del parc de salut.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “Les platges són el nostre atractiu principal durant els mesos d’estiu i volem que tothom hi tingui cabuda. Per aquest motiu, aquesta temporada hem inaugurat un Espai Nadó a la platja de Lloret que ens permet oferir una àrea reservada a les mares i pares amb nadons que encara no poden accedir al Miniclub. A Fenals, esperem que les activitats esportives dirigides tinguin el mateix èxit que a la platja del centre, on durant els primers dies de funcionament ja s’hi han aplegat diàriament desenes de persones.”

Les activitats de dinamització de platges es mantindran actives fins al 15 de setembre a la platja de Lloret i fins al 31 d’agost a la platja de Fenals.

Galeria

Notícies relacionades